Un autocar cu elevi s-a prăbușit într-o vale: Copiii erau în drum spre o tabără

Data publicării:
Un autocar cu elevi s-a prăbușit într-o vale: Copiii erau în drum spre o tabără
Un autocar cu elevi s-a prăbușit într-o vale: Copiii erau în drum spre o tabără

O călătorie care ar fi trebuit să fie plină de entuziasm pentru elevii unui liceu s-a transformat într-un coșmar, lăsând cel puțin două persoane fără viață și peste 40 de răniți în urmă.



Tragedia a avut loc atunci când autobuzul care-i transporta a derapat de pe autostradă și s-a prăbușit într-o vale, la aproximativ 80 de kilometri distanță de agitația orașului New York, SUA.

În vehicul se aflau aproape 50 de pasageri, majoritatea fiind adolescenți entuziaști, în drum spre o tabără de muzică programată în Pennsylvania. Cu toate acestea, bucuria lor a fost știrbită dramatic în urma acestui accident tragic.

Citește și „Plecăm mâine, mamă...” Ultimele cuvinte ale unui băiețel de 6 ani, înainte ca un proiectil să lovească într-un subsol din Herson - FOTO

Autoritățile continuă să analizeze evenimentele

Cauzele acestui incident îngrozitor nu au fost încă pe deplin dezvăluite, dar investigațiile preliminare indică o potențială problemă legată de una dintre roțile autobuzului, ceea ce ar fi putut contribui la pierderea controlului și prăbușirea acestuia.

Autoritățile continuă să analizeze evenimentele pentru a înțelege cu exactitate ce a dus la această tragedie și pentru a evita repetarea unui astfel de incident în viitor.

Vezi și Adolescenta româncă, disparută în Olanda de mai bine de un an: Au apărut raze de speranță în cazul Mariei / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: accident adolescenti autocar copii sua tabara




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel