Un copil aventurier de numai 7 ani a reușit o performanță uluitoare: A început antrenamentele de la 2 ani

Data publicării:
Un copil aventurier de numai 7 ani a reușit o performanță uluitoare: A început antrenamentele de la 2 ani. FOTO: captură video YouTube @Dip in Media
Un copil aventurier de numai 7 ani a reușit o performanță uluitoare: A început antrenamentele de la 2 ani. FOTO: captură video YouTube @Dip in Media

Un tânăr aventurier de numai 7 ani a reușit o performanță uluitoare.



Copilul a devenit cea mai tânără persoană care a atins vârful Old Man of Hoy, o impunătoare stâncă înaltă de aproximativ 150 de metri de-a lungul coastelor Scoției. Cu sprijinul necondiționat al familiei sale, micuțul Cody și-a început pregătirea pentru această încercare incredibilă încă de la vârsta de 2 ani.

Pe parcursul verii, Cody și-a luat inima în dinți și-a făcut ascensiunea impresionantă alături de tatăl său și trei prieteni curajoși. În această aventură, el a folosit o frânghie specială și a respectat cu strictețe sfaturile înțelepte ale tatălui său experimentat în domeniul cățărării. Recordul precedent pentru cel mai tânăr cățărător al Old Man of Hoy îi aparținea lui Edward Mills, care reușise această performanță la vârsta de 8 ani în 2018.

Citește și Revolta părinților musulmani din Franța, după ce Emmanuel Macron a interzis abaya în școli: „Nu există loc pentru însemne religioase aici”

Cățărarea a devenit o pasiune încă de la o vârstă fragedă

Old Man of Hoy este o stâncă impozantă, înaltă de aproximativ 137 de metri, ce se ridică cu măreție deasupra coastei de nord a Scoției. Cu o structură de gresie roșie și o formă ce amintește de un turn, această stâncă se numără printre cele mai înalte din întreaga Marea Britanie. Ea este cunoscută și apreciată de către alpiniști din întreaga lume. A fost oficial escaladată pentru prima dată în 1966, devenind o provocare de neratat pentru pasionații de cățărare.

Pentru Cody, cățărarea a devenit o pasiune încă de la o vârstă fragedă, începând să se antreneze și să acumuleze experiență de la numai doi ani. Acest tânăr aventurier poate lăuda și alte ascensiuni impresionante în palmaresul său, inclusiv escaladarea Old Man of Stoer din Sutherland. Își propune acum să cucerească cele mai înalte culmi ale coastei Scoției, continuându-și aventura plină de curaj și determinare.

Vezi și „Nu mai vrem la mami!” Doi frățiori au mâncat pământ pentru a-și potoli foamea: Drama lui Petru și Pavel, găsiți abandonați, în Italia / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: copil scotia stanca




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel