Un copil de 7 ani din Braşov îşi abuzează colegii. Părinţii nu-şi mai lasă copiii la şcoală: "Mi-a zis că îl omoară"

Data publicării:
Un copil de 7 ani din Braşov îşi abuzează colegii. Părinţii nu-şi mai lasă copiii la şcoală Mi-a zis că îl omoară / FOTO: freepik.com@
Un copil de 7 ani din Braşov îşi abuzează colegii. Părinţii nu-şi mai lasă copiii la şcoală Mi-a zis că îl omoară / FOTO: freepik.com@

Situație revoltătoare la o școală din Brașov. Un elev de 7 ani din Braşov îşi abuzează colegii de la clasa pregătitoare. Părinţilor le este frică să-și mai lase copiii la şcoală.



Continuă protestele părinţilor în cazul scandalului de la o şcoală din Braşov. Asta după ce încă de la începutul anului şcolar copiii de la o clasă pregătitoare au fost agresaţi fizic şi verbal de un alt coleg. Autorităţile caută acum soluţii, însă până ce problema nu va fi rezolvată, părinţii spun că nu-i vor mai lăsa pe micuţi să participe la ore.

„A fost bătut băieţelul meu, împreună cu un alt coleg, cu cureaua la ora de educaţie fizică şi sport", spune un părinte. Este doar una dintre scenele la care au fost supuşi zeci de copii de la clasa pregătitoare a Liceului Andrei Mureşanu din Braşov. Totul a început încă din luna octombrie a anului trecut, atunci când elevul de 7 ani care îi torturează pe ceilalți colegi, a fost transferat în unitatea de învăţământ. "Copilul meu, din păcate, din prima zi când a venit copilul agresiv la şcoală, a fost lovit cu pumnii în ambii ochi", spune un alt părinte, potrivit Observatornews.

În clasa pregătitoare a liceului din Braşov sunt 20 de elevi, iar din cauza celui agresiv, părinţii au preferat să-şi ţină copiii acasă. Protestul părinţilor de la clasa pregătitoare a liceului Andrei Mureșanu din Braşov a continuat pentru a patra zi. 18 din cei 20 de elevi nu au fost la ore. Iar soluţii pentru ca această problemă să poată fi rezolvată încă nu au fost identificate.

Autorităţile caută acum soluţii pentru ca elevii să poată participa în siguranţă la ore. "Acţionăm interinstituţional pe toate planurile şi încercăm să găsim cea mai bună metodă, astfel încât, să avem o rezolvare a acestui caz", a declarat Cătălin Văsii, prefect de Brașov. "Copilul va beneficia de toate serviciile oferite de Centru de Zi. Servicii de consiliere, de educaţie, de asistenţă socială, deci intervenție medico-psiho-sociala", a declarat Julieta Gârbacea, director Protecția Copilului Brașov.

Autoritățile spun că transferul elevului  agresiv la altă școală, nu ar fi o rezolvare a problemei, ci doar ar muta-o într-o altă unitate de învăţământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel