Un copil de 8 ani a ajuns la reabilitare după consumul de droguri. Subcomisar Mincu: „Caută să facă parte dintr-un grup, caută să fie cool”

Data publicării:
Un copil de 8 ani a ajuns la reabilitare după consumul de droguri. Subcomisar Mincu: „Caută să facă parte dintr-un grup, caută să fie cool” / FOTO: freepik.com @Fantastic Studio
EXCLUSIV
Un copil de 8 ani a ajuns la reabilitare după consumul de droguri. Subcomisar Mincu: „Caută să facă parte dintr-un grup, caută să fie cool” / FOTO: freepik.com @Fantastic Studio

Subcomisarul Mihai-Mădălin Mincu, șef Serviciu de Analiză și Prevenire a Criminalității, a vorbit în exclusivitate la DC News TV despre cazul unui copil de 8 ani care a ajuns la reabilitare după consumul de droguri.„Aș trage un semnal de alarmă și aș vrea să vă dau o informație care este, din punctul meu de vedere, tragică. Unul dintre partenerii noștri, un ONG care se ocupă cu reabilitarea tinerilor care au consumat droguri, a avut în centru un tânăr de 8 ani. Am ajuns la 8 ani să avem cazuri din acestea”, a explicat subcomisarul Mincu.

„Pentru că este joacă, cum ne jucam și noi odată. Jucam badminton, jucam fotbal, cu vecinii, cu colegii. La fel fac și ei în zilele noastre, doar că vin și împart nenorocirea asta atât de ieftină, plicurile cu sintetice care pot omorî”, a reacționat jurnalista.

„Poate că și noi când am fost tineri am căutat această validare. Caută să facă parte dintr-un grup, caută să fie cool, și în momentul în care lași cumva bariera mai jos să te accepte grupul…”, a continuat polițistul.

Citește continuarea pe DCNews TV...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel