Un copilaș nevinovat de 3 ani se luptă pentru viața lui, după ce a fost lovit cu o curea de bona lui, un băiat de doar 12 ani

Data publicării:
Un copilaș nevinovat de 3 ani se luptă pentru viața lui, după ce a fost lovit cu o curea de bona lui, un băiat de doar 12 ani / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @chandlervid85
Un copilaș nevinovat de 3 ani se luptă pentru viața lui, după ce a fost lovit cu o curea de bona lui, un băiat de doar 12 ani / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @chandlervid85

Un copilaș de 3 ani se luptă pentru viața lui, după ce a fost supus unei violențe brutale din partea propriei bone, un băiețel de doar 12 ani.



Povestea a avut loc în Indianapolis, SUA, iar micul Noah Brown, în vârstă de doar 3 ani, se luptă pentru viața lui la Spitalul de Copii Riley, conform Mirror. 

Potrivit informațiilor sursei citate, micuțul Noah a fost bătut cu o curea și izbit de un perete într-un atac brutal. Consecințele sunt grave, iar copilul a fost sedat pentru a face față rănilor grave suferite la cap. Se pare că atacul a declanșat convulsii multiple, aducând și mai multă suferință celui mic.

Părinții și comunitatea locală sunt șocați de această teribilă situație. Cei implicați în îngrijirea copiilor, în special cei tineri, ar trebui să ofere un mediu sigur și afectuos. În cazul de față, această situație ridică semne de întrebare serioase cu privire la supravegherea și responsabilitatea copilului de 12 ani.

„Este energic. Este un copil fericit de trei ani. N-ar face rău nimănui”

Candy King, bunica micuțului Noah, a dezvăluit că băiatul mai mare a avut probleme de furie și l-a agresat pe micuț pentru că acesta a început să plângă.

Potrivit mărturiei bunicăi, băiatul de 12 ani nu a reușit să gestioneze emoțiile și a recurs la violență, folosind o curea pentru a-l bate pe nevinovatul Noah. Situația a luat o turnură și mai tragică atunci când copilul a fost aruncat și a lovit un cadru metalic de la pat, provocându-i leziuni grave la cap.

Mama devastată a copilului, Michelle Lane, a dezvăluit că micuțul a trebuit să fie conectat la aparate și i s-a îndepărtat o parte a craniului din cauza gravității rănilor. Perspectiva asupra sănătății sale viitoare rămâne incertă, dar familia speră într-un final fericit.

„Este energic. Este un copil fericit de trei ani. N-ar face rău nimănui”, l-a descris bunica pe micuțul care acum luptă pentru viață. În fața acestei tragedii, comunitatea se solidarizează și așteaptă cu speranță un rezultat pozitiv pentru micuțul Noah.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel