Un preot ar vinde „pământ” în Rai și ar susține că te poate face vecin cu Dumnezeu. Prețul pe metru pătrat ar fi aproximativ 500 lei

Data publicării:
Un preot ar vinde „pământ” în Rai și ar susține că te poate face vecin cu Dumnezeu. Prețul pe metru pătrat ar fi aproximativ 500 lei / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @The Yuri Arcurs Collection
Un preot ar vinde „pământ” în Rai și ar susține că te poate face vecin cu Dumnezeu. Prețul pe metru pătrat ar fi aproximativ 500 lei / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @The Yuri Arcurs Collection

Un preot susține că vinde parcele de „pământ” în Rai, promițând că fiecare metru pătrat achiziționat îți poate asigura vecinătatea cu Dumnezeu. Acesta afirmă că are aprobarea divină pentru această inițiativă neobișnuită.Preotul de la Iglesia del Final de los Tiempos a reușit să strângă milioane de dolari prin această campanie, unde un metru pătrat costă 100 de dolari (465 RON), iar plățile sunt acceptate prin American Express și Apple Pay.

Totul a început după ce preotul a declarat că, în 2017, a avut o experiență divină în care a vorbit cu Dumnezeu, notează a1.ro.

Știrea a devenit virală pe rețelele sociale, în special pe TikTok, unde a generat numeroase reacții. Mulți utilizatori s-au amuzat pe seama acestei idei, în timp ce alții au criticat-o dur.

Un utilizator de TikTok a scris în glumă: „Aș vrea ca un pastor să încerce să-mi vândă niște pământ în cer... Îl trimit acolo și îl pun să mă sune cu FaceTime ca să văd ce cumpăr”.

S-a dovedit a fi o farsă!

Cu toate acestea, s-a dovedit a fi o farsă. O simplă căutare pe Facebook a arătat că pagina bisericii a fost creată doar pentru divertisment.

Aceasta nu este singura știre falsă postată acolo; pe aceeași pagină au fost publicate și alte noutăți absurde, cum ar fi interzicerea femeilor de a practica echitația sau referiri jignitoare la adresa femeilor.

Reacțiile publicului au fost mixte: unii s-au grăbit să-și „rezerve” locul în Rai, în timp ce alții au întâmpinat știrea cu sarcasm.

Pagina în sine pare să fi fost creată pentru a evidenția și satiriza anumite exagerări și absurdități din declarațiile clericale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel