Un tată român s-a baricadat în casă cu gemenii de 4 luni, după ce a alungat-o pe mama copiilor. Femeia a cerut imediat ajutor

Data publicării:
Un tată român s-a baricadat în casă cu gemenii de 4 luni, după ce a alungat-o pe mama copiilor. Femeia a cerut imediat ajutor / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @roman_babakin
Un tată român s-a baricadat în casă cu gemenii de 4 luni, după ce a alungat-o pe mama copiilor. Femeia a cerut imediat ajutor / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @roman_babakin

Operațiune în sectorul 5 al Capitalei, când forțele de intervenție au intrat în acțiune într-un bloc, după ce un individ s-a baricadat în locuință alături de doi bebeluși. Situația a degenerat după ce individul, aflat sub influența alcoolului, a agresat-o pe mama copiilor și a alungat-o din casă. Femeia, în vârstă de 33 de ani, alertată de pericolul iminent în care se aflau cei doi gemeni de numai 4 luni, a cerut imediat ajutorul autorităților.Polițiștii au intervenit prompt, reușind să pătrundă în apartament și să salveze bebelușii în siguranță.

Copiii au fost predați mamei lor și se află acum în afara oricărui pericol.

În plus, a fost emis un ordin provizoriu de protecție pentru femeie și copii, pentru a se asigura că nu vor mai fi expuși unor astfel de situații de violență domestică.

Individul a dat-o afară brutal din locuință pe femeie și s-a baricadat în interior împreună cu cei doi copii mici

Incidentul tulburător a avut loc în apartamentul unei familii din sectorul 5 al Capitalei, unde un bărbat, în vârstă de 46 de ani, sub influența alcoolului, a dezlănțuit violența asupra concubinei sale în fața celor doi bebeluși, în vârstă de numai 4 luni. După actele de agresiune, individul a dat-o afară brutal din locuință pe femeie și s-a baricadat în interior împreună cu cei doi copii mici.

La fața locului au intervenit polițiști negociatori și o echipă de asalt a Serviciului pentru Acțiuni Speciale pentru a gestiona situația tensionată. În ciuda eforturilor inițiale de negociere, bărbatul nu a cedat, iar autoritățile au fost nevoite să intervină prin forță după o perioadă de tensiune.

La scurt timp după intrarea în apartament, indiviul a fost imobilizat și escortat la secție.

Potrivit informațiilor obținute de Observator, agresorul a recunoscut în fața anchetatorilor că consumul de alcool a stat la baza comportamentului său violent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel