VIDEO până la lacrimi! Un copil de 6 ani aude pentru prima dată vocea mamei sale: „Te iubesc!”

Data publicării:
VIDEO până la lacrimi! Un copil de 6 ani aude pentru prima dată vocea mamei sale: „Te iubesc!” / FOTO: colaj capturi video YouTube @TODAY
VIDEO până la lacrimi! Un copil de 6 ani aude pentru prima dată vocea mamei sale: „Te iubesc!” / FOTO: colaj capturi video YouTube @TODAY

Connor, un băiețel de 6 ani cu deficiențe de auz, a auzit pentru prima dată clar vocea mamei sale. 



Videoclipul postat de TODAY a devenit viral și a stârnit lacrimi în rândul oamenilor. Cu certitudine acel moment îi va rămâne întipărit în mintea micuțului și în inima mamei.

„Te iubesc!”

Connor, un băiețel de 6 ani, cu o deficiență de auz ce l-a însoțit de la naștere, a primit un aparat auditiv de ultimă generaţie. Momentul în care mama sa i-a rostit cuvintele „Te iubesc”, iar medicii l-au întrebat dacă o aude, a fost unul cu adevărat neprețuit.

Privirea lui Connor a căpătat o strălucire aparte în momentul în care mama sa i-a spus „Te iubesc!”. Un surâs luminos și nevinovat i-a luminat chipul, iar apoi, într-o reacție spontană și profundă, a început să râdă.

Pentru băiețel, momentul acela a reprezentat nu doar o experiență senzorială nouă, ci și confirmarea că dragostea și sprijinul mamei sale, alături de eforturile medicilor, au avut puterea de a deschide uși către lumea sunetelor.

Momentul acela a fost mai mult decât o simplă încercare medicală sau o reușită tehnologică. A fost o poveste de curaj, dragoste și perseverență, cu un copil în centrul ei, descoperind bucuria sunetelor într-un mod în care a emoționat și inspirat pe toată lumea.

Pentru Connor și familia sa, acest moment va rămâne o amintire prețioasă, ce o vor păstra în suflete și le va da putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel