(VIDEO) Reacția unui bebeluș orb care și-a văzut pentru prima dată mama

Data publicării:
Sursa foto TikTok: the_zgoda_crew
Sursa foto TikTok: the_zgoda_crew

Reacția micuțului Theo Zgoda este cu adevărat sfâșietoare: videoclipul a devenit imediat viral.



Astăzi părinții imortalizează practic fiecare moment din viața copiilor lor cu fotografii și videoclipuri pe smartphone-uri. Momente de neuitat și altele mai puțin semnificative, dar totuși importante într-o familie. Ceea ce a înregistrat Jeremy Zgoda, tatăl micuțului Theo, este cu siguranță ceva istoric pentru viața fiului său de unsprezece luni, iar videoclipul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, emoționând utilizatorii.

De la naștere, Theo suferea de o problemă foarte gravă de vedere care îl face practic orb, dar pentru prima dată a putut să-i vadă pe mama și pe tata, iar reacția lui este cu adevărat emoționantă.

Copilul aproape orb poartă ochelari pentru prima dată și în cele din urmă își vede părinții

Există multe cadouri pe care un copil și-ar putea dori. Cu siguranță pe primul loc nu există o pereche de ochelari. Dar nu pentru toată lumea. Pentru că micuțul Theo Zgoda a primit probabil cel mai frumos cadou din viața sa, chiar dacă având în vedere vârsta sa fragedă, cu greu își va aminti ce s-a întâmplat când va crește. Dar, din fericire, tata Jeremy a filmat acest moment minunat.

@the_zgoda_crew We had no idea a few weeks ago that Theo was essentally blind. It was a complete shock when the doctor told us he was a +8.0 and +9.5. To tell you that we waited anxiously for the call that his glasses were in is an understatement. This video says it all. We are so excited for our little man to be rocking his glasses for years to come! #glasses #babyreveal #babiesoftiktok #baby #cutenessoverload #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

”Habar n-aveam acum câteva săptămâni că Theo era în esență orb. A fost un șoc complet când medicul ne-a spus că are +8,0 și +9,5. Să vă spun că am așteptat cu nerăbdare apelul la care i-au fost ochelarii este un eufemism. Acest videoclip spune totul. Suntem atât de încântați!”, au scris părinții micuțului Theo.

De la naștere copilul - așa cum am menționat mai sus - suferă de o problemă foarte gravă de vedere. Cu toate acestea, mama și tata nu au renunțat și de când au descoperit-o au început să caute o soluție pentru că Theo, ca toți ceilalți copii din lume, să vadă toate lucrurile frumoase care există și să le experimenteze din plin.

Cel mai bun cadou: ochelari

Și așa au găsit acea pereche de ochelari care i-au permis în sfârșit copilului să vadă clar totul în jurul lui și l-au pus să-i poarte pentru prima dată în timp ce tata filma momentul emoționant.

După un mic moment de confuzie, Theo a izbucnit într-un zâmbet frumos la vederea părinților săi. 

Citește și:

Ajutați-vă copilul să-și întărească vederea: 4 exerciții de luat în considerare

Întărirea vederii copilului dumneavoastră este o sarcină complexă, mai ales astăzi. Momentul în care se află omenirea în general este unul tehnologic, ceea ce înseamnă că ochii sunt expuși la multe ecrane. 

Micuții nu fac excepție, practic toți minorii au capacitatea de a folosi un dispozitiv. Bineînțeles, idealul nu este să dai vina pe progresele tehnologice, departe de asta, dar negarea impactului lor este o greșeală.

Ca mamă, scopul este să controlezi timpul pe care copilul tău îl petrece în fața computerului sau a telefonului mobil. În afară de aceasta, poți alege și câteva alternative pentru a întări vederea copilului tău.

Este posibilă întărirea vederii copilului?

Întărirea vederii copilului este posibilă, dar este o sarcină care trebuie îndeplinită împreună cu întreaga familie. Vă recomandăm să vorbiți cu copilul dumneavoastră și să căutați alternative pentru a-l îndepărta de computere, televizoare, telefoane mobile și dispozitive similare. Nu înseamnă că nu le folosești, ci că nu exagerezi timpul în fața lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: copil orb ochelari theo viral





DC Media Group Audience
pixel