A început vacanţa de schi pentru elevii din 26 de judeţe! Mulți s-au aventurat deja către pârtii

Data publicării:
A început vacanţa de schi pentru elevii din 26 de judeţe! Mulți s-au aventurat deja către pârtii / FOTO: freepik.com @EyeEm
A început vacanţa de schi pentru elevii din 26 de judeţe! Mulți s-au aventurat deja către pârtii / FOTO: freepik.com @EyeEm

Începutul săptămânii aduce un zâmbet pe fețele elevilor din București și alte 25 de județe din țară, iar motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de încântător: a început vacanța de schi!



Mulți s-au aventurat deja către pârtii încă din weekend, iar alții se pregătesc să-și pună echipamentul în mașină și să se bucure de zăpadă în aceste zile.

Pentru că au fost temperaturi negative în zonele montane, administratorii pârtiilor de schi au reușit să producă zăpadă artificială, asigurând astfel condiții excelente pentru ca elevii să se distreze pe pârtii în această vacanță.

Cavnicul găzduiește un val de schiori, iar pârtia olimpică din Borșa strălucește sub soarele iernii. Nu sunt uitați nici cei care aleg să se bucure de zăpadă în zona superioară a masivului Postăvaru sau în stațiunea Poiana Brașov.

Dar bucuria nu se oprește aici, căci pârtiile din Harghita au fost cucerite de elevi încă de la începutul weekendului trecut.

Citește și Grădiniţa din România care funcționează non-stop: Îţi laşi copilul luni şi îl iei vineri. Mulţi părinţi aleg această opţiune

Inspectoratele școlare au stabilit perioade diferite pentru această vacanță

Printre cei norocoși care au intrat deja în vacanța de schi se numără și elevii din Cluj, Iași, Neamț, Botoșani, Vrancea, precum și din Gorj, Prahova și Harghita.

Inspectoratele școlare au stabilit perioade diferite pentru această vacanță, așa că fiecare elev își va trăi aventura pe pârtii în funcție de programul propus. Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare momentul lor de distracție și adrenalină, urmează să se bucure de zilele lor libere în perioada 26 februarie - 3 martie. Iar când vine vorba de distracție pe zăpadă, nu există limite pentru entuziasmul tinerilor din întreaga țară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel