O mama cere la un restaurant o farfurie goală pentru copilul ei de 2 ani și este taxată în plus: „Am vrut să împart mâncarea cu micuțul și mi-au luat bani”

Data publicării:
O mama cere la un restaurant o farfurie goală pentru copilul ei de 2 ani și este taxată în plus: „Am vrut să împart mâncarea cu micuțul și mi-au luat bani” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm
O mama cere la un restaurant o farfurie goală pentru copilul ei de 2 ani și este taxată în plus: „Am vrut să împart mâncarea cu micuțul și mi-au luat bani” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm

E greu de crezut, dar adevărat. Când a cerut o farfurie goală pentru copilul ei de doar 2 ani, această mamă nu s-a așteptat să vadă nota de plată mai mare.



O femeie din Canada a avut o surpriză neplăcută când a primit nota de plată după o masă într-un restaurant din Quebec. Suma era mai mare decât se aștepta dintr-un motiv surprinzător: farfuria goală pe care a cerut-o pentru a împărți mâncarea cu copilul ei a fost taxată.

Înainte de a plasa comanda, ea i-a explicat chelneriței că va împărți masa cu micuțul ei și de aceea avea nevoie de o farfurie goală.

Citește și „Copiii trebuie să rămână așezați la masă!” Un restaurant stârnește o nouă dispută: „Mi se pare deplasată abordarea!”

„Dacă aș fi știut, mi-aș fi adus propria farfurie să-i dau o bucată de pepene galben”

După ce au terminat de mâncat, a venit nota de plată. Mama a observat că i-au fost percepuți 2 dolari canadieni în plus (1,35 euro), dintr-un total de 35 de euro.

Explicația chelneriței a lăsat-o fără cuvinte, deși se pare că restaurantul obișnuiește să facă asta: „Pe meniu, scris cu litere foarte mici, se menționează că se percep 2 dolari pentru farfurii suplimentare. Nu am citit niciodată asta, nu am văzut-o și nu credeam că se va aplica unui copil de 2 ani care abia mănâncă”, a spus ea agenției de presă QMI.

Apoi a concluzionat: „Dacă știam, mi-aș fi adus propria farfurie să-i dau copilului o bucată de pepene și o portocală...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel