Tragedie înainte de Ajun pentru o familie din români: O mamă, fiul ei și bunica nu au mai putut să scape după ce au plonjat cu maşina în apă

Data publicării:
Tragedie înainte de Ajun pentru o familie din români: O mamă, fiul ei și bunica nu au mai putut să scape după ce au plonjat cu maşina în apă / FOTO: Facebook @Info Trafic 24
Tragedie înainte de Ajun pentru o familie din români: O mamă, fiul ei și bunica nu au mai putut să scape după ce au plonjat cu maşina în apă / FOTO: Facebook @Info Trafic 24

Într-o zi care ar fi trebuit să fie plină de bucurie și pregătiri pentru sărbători, o familie din Satu Mare a fost lovită de o tragedie cumplită. 



O mamă, în vârstă de 40 de ani, aflată la volanul mașinii familiei, a pierdut controlul asupra vehiculului în localitatea Băbești, ajungând să plonjeze într-un șanț adânc plin cu apă. Evenimentul tragic s-a soldat cu pierderea vieții femeii, a fiului său de 14 ani și a unei femei în vârstă de 70 de ani. Singura rămasă în viață a fost fiica lor de 17 ani, care a reușit să iasă la timp din mașină.

Echipajele de salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare au intervenit prompt sâmbătă dimineața, dar din păcate, salvarea a venit prea târziu pentru trei membri ai familiei. Polițiștii au efectuat verificări și au constatat că tragedia a avut loc din cauza pierderii controlului asupra autoturismului de către femeia de 40 de ani din Turț.

Cele două femei și minorul de 14 ani nu au mai putut fi salvați

Echipajele militare ale Detașamentului de Pompieri au intervenit rapid după acest accident grav. La locul evenimentului, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor au fost mobilizate, alături de o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Potrivit informațiilor aduse de reporterii Observator, a treia victimă a acestui accident devastator este o femeie de 70 de ani, bunica minorilor. Echipajele militare și medicale au făcut eforturi susținute pentru a extrage victimele, constatând însă că cele două femei și minorul de 14 ani nu au mai putut fi salvați, fiind declarate decedate la fața locului.

Din păcate, printre victime se afla o mamă în vârstă de 40 de ani, presupusă a fi mama celor doi copii. A doua femeie, în vârstă de 70 de ani, a fost, de asemenea, una dintre victimele acestui tragic eveniment. Eforturile depuse de echipajele de intervenție au fost impresionante, dar impactul acestei tragedii rămâne adânc resimțit în comunitatea locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Eveniment





DC Media Group Audience
pixel