(VIDEO) Se duce să-și ia fiica de la creșă și observă niște bandă de hârtie lipită pe picioare: „Aș fi fost concediată dacă aș fi făcut așa ceva”

Data publicării:
Sursa Foto Tik Tok: chelsea.hutchins
Sursa Foto Tik Tok: chelsea.hutchins

A avea copii este o experiență unică pentru mulți părinți. De asemenea, poate fi stresant pentru un profesor de grădiniță, de exemplu, să aibă grijă de atât de mulți copii și să se asigure că toată lumea este în siguranță.



În mod evident, acest lucru nu justifică utilizarea unor mijloace și stratageme care nu sunt potrivite mediului și situației în care ne aflăm. O mamă, de exemplu, după ce și-a luat fiica de la grădiniță, a descoperit că profesorii i-au atașat șosetele de pantaloni cu o bucată de bandă de hârtie.

Unde a mai văzut cineva așa ceva? Tânăra mamă a fost șocată și amuzată în același timp, atât de mult încât a arătat  scena pe TikTok în care își dă seama de soluția improbabilă găsită de profesori.

Mama se numește Chelsea, iar pe TikTok este cunoscută ca chelsea.hutchins94. Nu mică i-a fost mirarea când și-a văzut fiica legată cu bandă la picioare.

Se pare că, de fapt, profesorii folosiseră bandă de hârtie pe șosetele și pantalonii micuței, pentru a o împiedica să-și piardă șosetele. Desigur, au existat numeroase comentarii pline de groază și indignare față de această soluție neortodoxă și potențial periculoasă, dar au fost și cei care au spus că nu s-au gândit niciodată la o soluție atât de eficientă și practică.

Mama a postat videoclipul cu o descriere amuzantă: „Așa se întâmplă atunci când profesorii de grădiniță nu îi pot convinge pe toți copiii să țină șosetele pe ei”.

Videoclipul a devenit rapid viral, cu peste 4 milioane de vizualizări și a șocat mulți utilizatori: „Aș fi fost concediată dacă aș fi făcut așa ceva”, a scris o educatoare de creșă în comentarii, în timp ce un alt utilizator a adăugat: „Hm... nu. Sunt educator la grădiniță și n-aș face niciodată asta”.

Sunt cei care au subliniat potențialul pericol al unui material precum banda de hârtie în mâinile copiilor foarte mici: „Este o încălcare a drepturilor copiilor... ce se întâmplă dacă se sufocă cu banda?”.

Apoi sunt cei care, dimpotrivă, folosesc această metodă cu copiii de grădiniță, care pierd mereu totul, începând cu șosetele.

O metodă care cu siguranță a stârnit multe discuții și care, suntem siguri, va găsi mulți oameni în dezacord. Tu ce crezi?

@chelsea.hutchins

When the ladies at daycare are tired of putting socks on your baby because she won’t leave them on????????

♬ original sound - Chelsea Hutchins

CITEȘTE ȘI:

Mama vegană refuză să îndepărteze păduchii fiicei sale: „Respect fiecare ființă vie”

Mama protagonistă a acestei povești nu gândește așa: filosofia ei de viață este înaintea a oricărui alt lucru. Să descoperim împreună detaliile acestei povești TOTAL anormale.

Totul a început când două mame, vecine, și-au lăsat fetițele, ca de obicei, să se joace împreună. Una dintre cele două fetițe, părea să aibă ceva ciudat: de foarte multe ori își punea mâinile în păr și se scărpina insistent pe scalp.

Așa că cealaltă mamă o investigase pe scurt pe tovarășa de joacă a fiicei sale de 7 ani. Problema era evidentă și alarmantă: cea mai bună prietenă a fetiței ei era infestată de păduchi.... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: copil- soseta cresa educatoare





DC Media Group Audience
pixel