I-a atras cu dulciuri în apartamentul său. Doi copilași, clipe de coșmar după ce au fost ademeniți de un bărbat, în Constanța

Data publicării:
I-a atras cu dulciuri în apartamentul său. Doi copilași, clipe de coșmar după ce au fost ademeniți de un bărbat, în Constanța / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com
I-a atras cu dulciuri în apartamentul său. Doi copilași, clipe de coșmar după ce au fost ademeniți de un bărbat, în Constanța / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com

O situație tulburătoare pentru doi copilași din Constanța a scos la iveală un caz grav de abuz. 



Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiștii din Constanța după ce a agresat intim doi minori, în vârstă de 7 și 12 ani, în propria sa locuință. Individul i-a atras pe copii cu dulciuri și bani.

Autoritățile din Mangalia au intervenit în acest caz și l-au reținut pe individ pentru o perioadă de 24 de ore, bănuindu-l de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

Din investigațiile efectuate, s-a dezvăluit că bărbatul ar fi implicat în acte de abuz intim cu cei doi minori, de 7 și, respectiv, 12 ani. Aceste acte au avut loc în locuința sa și au implicat schimbul unor sume modice de bani sau dulciuri. 

Citește și „Este o bucățică din el!” O mamă, scrisoare către hoțul bicicletei fiului ei: „Pentru el, e o sursă de bucurie, aventură și libertate”

Individul, reținut

Bărbatul care a fost reținut pentru 24 de ore a fost identificat în urma unei inițiative de informare și prevenire desfășurată în unitățile de învățământ. Polițiștii s-au autosesizat cu privire la comiterea faptelor, conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța.

Individul va rămâne după gratii timp de 24 de ore și va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, unde se vor lua ulterior măsurile legale adecvate.

Vezi și Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: abuz constanta copii





DC Media Group Audience
pixel