Marius Zamfir, la Părinți Prezenți! Autismul, cauza sau efectul altor tulburări? Cum microbiomul uman afectează sănătatea creierului? / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Zamfir, la Părinți Prezenți! Autismul, cauza sau efectul altor tulburări? Cum microbiomul uman afectează sănătatea creierului? / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Marius Zamfir, la Părinți Prezenți! Autismul, cauza sau efectul altor tulburări? Cum microbiomul uman afectează sănătatea creierului? / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, moderată de Loredana Iriciuc, de duminică, 10 martie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom discuta despre autism, microbiomul uman și sănătatea creierului. Alături de Marius Zamfir, psiholog clinician, specialist microbiomul uman, președinte al Asociației pentru Sănătate Mintală a Copilului vom afla dacă autismul este cauza sau efectul al altor tulburări.Organizația Mondială a Sănătății spune că 1 din 100 de copii este diagnosticat cu autism. Autismul este o afecțiune considerată drept una dintre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei. Pentru o mai bună înțelegere, autismul NU este o boală, ci o tulburare de comportament

Vom discuta cu psihologul clinician Marius Zamfir și vom afla dacă autismul este cauza sau efectul al altor tulburări. Toate elementele și comportamentele care însumate duc la diagnosticul de autism, oare nu sunt doar niște efecte în cascadă ale altor tipuri de tulburări?

De asemenea, într-un studiu recent, cercetătorii susțin că au descoperit o „asociere definitivă” între microbiomul uman și autism.

Vom mai afla de la Marius Zamfir și ce legătură există între creier-intestin și cum microbiomul uman afectează sănătatea creierului?

SURSA FOTO: ParintisiPitici.ro

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 10 martie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici              

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                     

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici             

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                  

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                   

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                     

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro            

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro        

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri

DC Media Group Audience
pixel