”Moș Crăciun are permisiunea de a intra în spațiul aerian”. Anunțul a fost făcut de premierul Irlandei

Data publicării:
Photo by form Freepik
Photo by form Freepik

Premierul irlandez, Leo E. Varadkar, l-a liniștit pe Moș Crăciun în timpul discursului său în fața Parlamentului: în noaptea dintre 24 și 25 decembrie cerul va fi liber de traficul aerian, iar Moș Crăciun a obținut autorizație oficială pentru a trece granițele naționale și a zbura peste Irlanda pentru a livra cadouri copiilor.

 



Prim-ministrul Irlandei, Leo E. Varadkar, a făcut anunțul în Parlament: „ Aș dori să confirm că Moș Crăciun are permisiunea de a intra în spațiul aerian irlandez și de a trece granițele noastre în perioada 24-25 decembrie”.

Sosirea lui Moș Crăciun pe sania zburătoare condusă de reni este o problemă serioasă, cel puțin în Irlanda, unde Moș Crăciun a fost liniștit, conform tradiției, de către premierul în funcție. Reglementările stricte privind imigrația, vama și transportul animalelor nu îi vor împiedica călătoria nocturnă pentru a livra cadouri la casele de copii.

„Vreau să mulțumesc IAA (Autoritatea pentru Aviația Irlandeză), INIS (Serviciul Irlandez de Naturalizare și Imigrare), Departamentului Agriculturii și Comisarilor pentru Venituri pentru că au permis avizele necesare”, a amai anunțat premierul. Bătrânul cu barbă albă nu are de ce să se teamă: nu va întâlni obstacole pe cer când va zbura deasupra Irlandei în noaptea dintre 24 și 25 decembrie.

Vestea a fost transmisă către Aeroportul Internațional Dublin, care a confirmat absența traficului aerian și interferența pe cer în cea mai magică noapte a anului.

„Și noi suntem pregătiți pentru Moș Crăciun!”, au confirmat reprezentanții Aeroportului.”Operațiunile de zbor pe Aeroportul Dublin vor înceta în Ajunul Crăciunului, după ce ultimul zbor va sosi în jurul orei 23:00, asigurându-se că va fi complet gratuit pentru sosirea saniei lui Moș Crăciun după miezul nopții .”

După declarațiile primului ministru, Autoritatea Aviatică Irlandeză a  intervenit: „Putem confirma că au fost acordate toate autorizațiile corespunzătoare pentru cel mai important zbor din calendarul aeronautic irlandez. Cele mai bune urări pentru Moș Crăciun și oameni”.

Pe scurt, sosirea lui Moș Crăciun, cel puțin în Irlanda, este de necontestat. Pentru micuții care s-au comportat rău, cel mai bine este să asculte de părinți: numărătoarea inversă până la Crăciun e pe sfârșite.

Crăciun fericit tuturor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Homepage





DC Media Group Audience
pixel