O companie aeriană i-a interzis unei mame să alăpteze în timpul zborului: ”Unii dintre ceilalți pasageri s-ar putea simți inconfortabil ”

Data publicării:
Fotografie de la Tamilles Esposito/ Pexels
Fotografie de la Tamilles Esposito/ Pexels

Femeia protagonistă a acestei povești nu ar fi putut niciodată să prevadă o astfel de situație: călătoria cu avionul s-a dovedit a fi o experiență extrem de neplăcută pentru ea și familia ei.



Potrivit publicației Mirror, Chelsea Williams, originară din Conwy County Borough, North Wales, s-a trezit victima unui episod neobișnuit care a afectat-o ​​foarte mult. Tânăra de 28 de ani s-a urcat împreună cu familia într-un avion al companiei TUI, cu destinația de vacanță, Spania.

Centurile au fost prinse și cei patru membri erau gata de decolare. Cu toate acestea, copilul ei de 6 săptămâni izbucnise în plâns: îi era foame. Pentru acea mamă nu a fost nicio problemă, trebuia doar să-și alăpteze copilul, așa cum făcea întotdeauna.

Așa că începuse să-l hrănească pe micuțul care, prin urmare, se liniștise. Dar la scurt timp după aceea, o însoțitoare de bord i-a atras atenția pe un ton supărat subliniindu-i că alăptarea nu este permisă în timpul zborului și, prin urmare, a îndemnat-o să înceteze să-și hrănească copilul.

Chelsea a rămas uluită și fără cuvinte și, în acel moment, a preferat să nu discute despre acest subiect cu echipajul de zbor pentru a evita o scenă.

”Pe copilul cel mare l-am alăptat deseori și nimeni nu mi-a spus niciodată nimic”, a declarat femeia perplexă și frustrată. 

Soțul ei, Thomas, a contacat într-un final asistența acelei companii aeriene pentru a cere lămuriri cu privire la posibilitatea de alăptare în timpul decolării și aterizării în vederea următorului lor zbor care i-ar fi adus acasă.

Răspunsul pe care l-au primit a fost șocant: deși nu exista o regulă care să interzică alăptarea în astfel de momente, ei au fost sfătuiți să evite alăptarea deoarece ”unii dintre ceilalți pasageri s-ar putea simți inconfortabil”.

Abia după mediatizarea cazului compania a transmis scuze publice și a declarat că nu sunt deloc împotriva alăptării la sân pe zborurile lor și, prin urmare, își recalifică tot personalul pentru a face acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: alaptare avion spania tui zbor




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel