Ce se va face copilul când va fi mare, în funcție de zodie: Berbec ar putea deveni polițist, iar Leu ar putea ajunge cu o funcție în Guvern

Data publicării:
Ce se va face copilul când va fi mare, în funcție de zodie! Berbec ar putea deveni polițist, iar Leu ar putea ajunge cu o funcție în Guvern. FOTO: freepik.com
Ce se va face copilul când va fi mare, în funcție de zodie! Berbec ar putea deveni polițist, iar Leu ar putea ajunge cu o funcție în Guvern. FOTO: freepik.com

„Ce vrei să te faci când vei fi mare?” Această întrebare este frecvent adresată copiilor. Potrivit astrologilor, trăsăturile zodiacale ale unui copil pot influența potențialele sale alegeri de carieră în viitor.Mai jos relatăm opțiunile de carieră pe care copilul le-ar putea alege, conform semnului zodiacal. Precizăm că sfaturile bazate pe astrologie nu ar trebui să fie folosite ca bază exclusivă pentru luarea deciziilor legate de carieră sau orice alt aspect important al vieții. Interesele și aptitudinile individuale ale copilului ar trebui să fie luate în considerare în luarea unei decizii privind cariera.

Citește și Spune ce zodie ești ca să-ți spun ce fel de părinte ești: Există nativi care au un dar special în relația cu copiii și alții care au probleme

Copilul Berbec

Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar aceasta sugerează că interesele copilului sunt îndreptate către domenii tehnice și aventuroase. Marte, cunoscut și ca zeul războiului în mitologia romană, aduce energie, pasiune și hotărâre în personalitatea nativilor Berbec. Copilul dumneavoastră poate fi orientat către cariere care îi permit să-și exprime în mod activ și direct spiritul competitiv și dorința de a învinge provocările.

În ceea ce privește opțiunile de carieră, copilul Berbec ar putea excela în următoarele domenii:

Inginerie mecanică. Abilitatea lor de a rezolva probleme și creativitatea îi pot face foarte competenți în proiectarea și construirea mașinilor și dispozitivelor mecanice.

Inginerie civilă. Prin determinarea lor și abilitățile analitice, ar putea excela în proiectarea și construcția structurilor civile și infrastructurii.

Afaceri imobiliare și afaceri de construcții. Curajul și dorința lor de a acționa rapid pot fi un atu în aceste domenii competitive și pline de provocări.

Marketing și vânzări. Capacitatea lor de a se impune și a-și promova ideile poate fi folosită cu succes în domeniul vânzărilor și al marketingului.

Administrarea afacerilor. Deciziile rapide și hotărâte le pot servi bine în poziții de conducere și de management.

Afaceri cu hoteluri și restaurante. Spiritele aventuroase și carismatice îi pot face să se distingă în acest domeniu dinamic și ospitalier.

Forțe armate sau forțe de apărare. Ei pot manifesta disciplină și loialitate în cariere militare sau în domeniul securității naționale.

Poliție. Determinarea și curajul lor pot fi valorificate în aplicarea legii și menținerea ordinii.

Sportiv sau pasionat de sporturi de aventură. Energia lor și abilitățile fizice îi pot îndruma spre cariere în sport sau în activități de aventură, precum alpinismul sau sporturile extreme.

Copilul Taur

Taurul este guvernat de planeta Venus, cunoscută și ca zeița frumuseții și a iubirii în mitologia romană. Această influență planetară sugerează că micuțul născut sub semnul Taur va avea o înclinație creativă și o apreciere pentru frumos. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt adesea înclinate spre cariere legate de arte, modă și media.

Creația artistică poate fi o adevărată sursă de bucurie și satisfacție pentru acești nativi. Pot fi foarte talentați în domenii precum:

Arte vizuale: Pictură, sculptură, design grafic sau design de interioare.

Mass-media: Fotografie, film, televiziune, design web sau blogging.

Modă: Design vestimentar, stilism, management de modă sau jurnalism de modă.

Muzică: Cântat, compus, producție muzicală sau management artistic.

Datorită atenției lor la detalii și perseverenței, copiii Taur pot excela în industria ospitalității, în special în domeniile hotelurilor și restaurantelor. Ei pot fi buni administratori sau proprietari de astfel de afaceri, oferind clienților experiențe memorabile și de calitate.

De asemenea, talentul lor pentru a aprecia frumusețea și a crea lucruri frumoase îi poate îndruma spre cariere în domeniile:

Industria cosmeticelor și a parfumurilor: Pot fi implicați în dezvoltarea și promovarea produselor cosmetice sau a parfumurilor.

Bijuterii și articole de lux: Pot fi designeri de bijuterii sau implicați în vânzarea de articole de lux.

Modă și buticuri: Pot deține sau gestiona buticuri de modă, specializate în produse de înaltă calitate.

Copilul Gemeni

Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, cunoscută și ca mesagerul zeilor în mitologia romană. Această influență planetară aduce cu sine abilități analitice, o minte ageră și o înclinație către comunicare. Copilul născut sub semnul Gemenilor ar putea excela în domenii care implică gândirea rapidă și adaptabilitatea.

Datorită capacității lor analitice și dorinței de a explora diverse domenii, opțiunile de carieră pentru Gemeni sunt variate. Acestea includ:

Profesii legate de consultanță: Capacitatea lor de a comunica și a negocia îi poate face buni în domeniul vânzărilor, marketingului sau în consultanță.

Afaceri de construcții sau contracte: Abilitățile lor de a analiza detalii și de a comunica clar pot fi utile în gestionarea proiectelor de construcții sau în domeniul contractelor.

Contabilitate: Precizia și logica lor pot fi valorificate în domeniul contabilității și finanțelor.

Profesii în domeniul financiar: Pot alege cariere în domeniul CA (Contabil Autorizat), CS (Consultant de Companie) sau brokeraj pe piața de acțiuni.

Comerț și consiliere: Gemenii pot excela în domeniul comerțului, deoarece au o abilitate naturală de a interacționa cu oamenii și de a identifica oportunitățile.

Jurnalism și media: Capacitatea lor de a comunica eficient îi poate face buni jurnaliști, editori sau profesioniști în media.

Tehnologie și IT: Datorită capacității lor de a învăța rapid și a se adapta, pot avea succes în industria tehnologiei și informaticii.

Copilul Rac

Luna guvernează semnul zodiacal Rac, iar acest fapt sugerează că micuțul dumneavoastră va avea o sensibilitate aparte și o puternică legătură cu natura, în special cu apa. În funcție de aceste influențe, există anumite opțiuni de carieră care s-ar potrivi cu trăsăturile specifice ale unui nativ Rac:

Afaceri legate de lapte și produse lactate: Datorită legăturii Lunii cu lactatele și simbolismului matern, copilul dumneavoastră ar putea avea succes în industria laptelui, a brânzeturilor sau a produselor lactate.

Investiții speculative: Sensibilitatea lor la schimbările de emoții și contextul emoțional puternic le-ar putea oferi abilități utile în analiza piețelor financiare și investițiile speculative.

Afaceri legate de apă: Datorită conexiunii Lunii cu apa, copilul dumneavoastră ar putea excela în afaceri legate de furnizarea sau producția de apă minerală, băuturi răcoritoare sau alte produse lichide.

Industria alimentară și restaurant: Sensibilitatea și legătura puternică cu aspectele emoționale îi pot face buni în industria alimentară și în domeniul restaurantelor, unde se pune accent pe experiența culinară și atmosfera plăcută.

Afaceri imobiliare sau închirieri: Capacitatea lor de a se simți acasă oriunde și de a avea grijă de ceilalți îi poate face buni în domeniul imobiliar sau în afacerile de închiriere.

Vezi și Cum îl disciplinezi pe copil, în funcție de zodia lui. Astrologia ne spune cum să abordăm regulile cu sensibilul Rac sau cu încăpățânatul Taur

Copilul Leu

Leul este guvernat de planeta Soare, cunoscută ca sursa centrală de energie și lumina în sistemul nostru solar. Copilul Leu ar avea, fără îndoială, o personalitate dominatoare, calități de lider și o dorință puternică de a străluci și de a se afla în centrul atenției.

Acești nativi ar putea excela într-o varietate de domenii care le permit să-și manifeste puterea și carisma:

Domenii de autoritate și conducere: Calitățile lor naturale de lider îi pot ajuta să obțină poziții înalte în organizații și guvern, unde își pot folosi abilitățile pentru a influența și inspira oamenii din jurul lor.

Afaceri și agricultură: Determinarea și spiritul de întreprinzător îi pot face să obțină succes în domeniul afacerilor sau în agricultură, unde pot crește și dezvolta proiecte cu încredere.

Joburi de birou și administrative: Prin capacitatea lor de a lua decizii rapide și de a gestiona eficient sarcinile, se pot descurca bine în joburi administrative și de birou.

Sport și aventură: Ei pot fi pasionați de sport și pot excela ca sportivi, în special în discipline care implică competiție și dorința de a străluci.

Ca părinte, sprijinul și încurajarea dumneavoastră pot fi esențiale pentru a-i ajuta pe acești copii să-și dezvolte încrederea și să-și pună în valoare calitățile de lider. Dându-le posibilitatea să exploreze și să-și dezvolte abilitățile în domeniile care îi pasionează, îi puteți susține să-și atingă potențialul maxim.

Copilul Fecioară

Fecioara este guvernată de planeta Mercur, cunoscută ca mesagerul zeilor și zeițelor. Această influență planetară conferă copilului dumneavoastră abilități analitice puternice, o minte ageră și o înclinare către comunicare precisă și eficientă. Aceste trăsături pot fi extrem de benefice într-o varietate de domenii profesionale.

Copilul dumneavoastră ar putea excela în domeniile care necesită gândirea rațională și analitică, precum și abilitățile matematice solide. Acestea includ:

Profesii legate de consultanță: Capacitatea lor de a comunica eficient și de a analiza situații complexe îi poate face buni în domeniul vânzărilor, marketingului sau în consultanță.

Contabilitate: Datorită abilităților lor analitice și logicii solide, copiii Fecioară ar putea excela în domeniul contabilității și finanțelor.

Profesii în domeniul financiar: Acești nativi pot opta pentru cariere în domeniul CA (Contabil Autorizat), CS (Consultant de Companie) sau în brokeraj pe piața de valori.

Comerț și consiliere: Abilitățile lor de a înțelege cu precizie nevoile clienților și de a oferi soluții adecvate îi fac potriviți pentru domeniul comerțului și al consilierii.

Ei ar putea alege, de asemenea, să lucreze în domenii tehnice, tehnologice sau de cercetare, unde abilitățile lor analitice pot fi aplicate pentru a rezolva probleme complexe și pentru a inova.

Copilul Balanță

Balanța este guvernată de planeta Venus, cunoscută ca zeița frumuseții și a iubirii. Această influență planetară aduce cu sine o sensibilitate artistică și o înclinație către frumos. Persoanele născute sub semnul zodiacal Balanță au multe opțiuni în carieră, având în vedere binecuvântarea naturală a creativității.

Acești nativi ar putea excela în domenii care le permit să-și exprime talentul artistic și aprecierea pentru frumos:

Afaceri cu hoteluri și restaurante: Sensibilitatea lor către atmosfera și estetica plăcută îi pot face foarte buni în industria ospitalității, fie că este vorba de hoteluri de lux sau restaurante rafinate.

Industria cosmeticelor și parfumurilor: Interesul lor pentru frumusețe și estetică îi poate îndruma către dezvoltarea și promovarea produselor cosmetice sau a parfumurilor.

Lenjerie, cosmetice, bijuterii și buticuri: Capacitatea lor de a aprecia frumosul și a înțelege nevoile clientelei i-ar putea face potriviți pentru domenii precum lenjerie de lux, bijuterii sau buticuri de modă.

Design interior și arhitectură: Creativitatea lor artistică poate fi valorificată în proiectarea și amenajarea spațiilor interioare sau în domeniul arhitecturii.

Animație și efecte vizuale: Abilitățile lor artistice ar putea fi aplicate cu succes în domeniul animației, efectelor vizuale și producției cinematografice.

Aceste opțiuni sunt doar o mică parte din domeniile în care nativii Balanță ar putea străluci.

Copilul Scorpion

Scorpionul este guvernat de planeta Marte și este un semn zodiacal asociat cu intensitatea, hotărârea și pasiunea. Aceste trăsături îi pot îndruma pe nativii Scorpion către cariere în domenii care implică rezolvarea problemelor complexe și implicarea în activități provocatoare. Există o serie de opțiuni profesionale în care copilul dumneavoastră Scorpion ar putea excela:

Inginerie mecanică și inginerie civilă: Capacitatea lor de a rezolva probleme și de a aborda sarcini complexe îi face potriviți pentru domeniul ingineriei, fie că este vorba de proiectarea și construcția mașinilor sau a infrastructurii civile.

Afaceri imobiliare și afaceri de construcții: Hotărârea lor și abilitățile analitice pot fi valorificate în domeniul imobiliar sau în afacerile de construcții.

Marketing și vânzări: Persoanele născute sub acest semn pot avea un spirit puternic de convingere și pot fi bune în domeniul marketingului și vânzărilor.

Administrarea afacerilor: Abilitățile lor de a lua decizii rapide și hotărâte îi pot face potriviți pentru poziții de conducere și de management.

Afaceri cu hoteluri și restaurante: Intensitatea și pasiunea lor pot fi valorificate în industria ospitalității și a restaurantelor, oferind clienților experiențe memorabile.

Forțe armate și forțe de apărare: Curajul și hotărârea lor îi fac potriviți pentru cariere militare sau în domeniul securității naționale.

Poliție: Abilitatea lor de a investiga și a analiza situații îi poate face potriviți pentru aplicarea legii și menținerea ordinii.

Afaceri în domeniul auto și materialelor de construcție: Pasionați de mașini și construcții, pot înființa o afacere legată de bunuri de mașini sau de materiale de construcție.

Sport: Intensitatea și hotărârea lor îi pot ajuta să exceleze!

Citește și Cele mai bune compatibilități zodiacale părinte-copil: Aceste șapte combinații sunt cu adevărat perfecte!

Copilul Săgetător

Copilul născut sub semnul Săgetător va avea șanse mari de a obține un loc de muncă administrativ sau de birou, precum și în domeniul religios sau educațional.

Acest copil poate să lucreze într-un mediu religios sau în departamente de predare, sau chiar să devină un profesor sau să conducă un institut de predare.

De asemenea, este posibil ca acesta să obțină venituri solide din investiții și dobânzi.

Jupiter este asociat cu expansiunea și prosperitatea, ceea ce sugerează că persoanele născute sub influența sa pot avea succes în cariere legate de învățare și dezvoltare personală.

Copilul Capricorn

Capricornii îl au pe Saturn ca guvernator și, potrivit astrologilor, ar avea succes dacă s-ar specializa în departamentele de inginerie, medicină și stomatologie.

De asemenea, ar putea excela în aviație, devenind piloți sau gazde aeriene.

O diplomă în agricultură i-ar putea ajuta să lucreze în același sector și să obțină rezultate bune.

În plus, Capricornii și-ar putea arăta cele mai bune trăsături în departamentele de drept și justiție, fiind potriviți pentru domeniul judiciar și pentru locuri de muncă conexe.

Ei ar putea alege să lucreze în companii din industria metalurgică sau a gazelor, sau chiar să dețină o companie similară.

De asemenea, ar putea găsi oportunități în domeniul căilor ferate.

Copilul Vărsător

Astrologii susțin că micuțul Vărsător ar putea excela în domenii care îi testează priceperea în tehnică și abilitățile practice. Acesta ar putea reuși în cariere legate de inginerie, medicină, stomatologie sau aviație.

De asemenea, ar putea găsi satisfacție în industria ospitalității sau în agricultură, deținând o diplomă în acest domeniu și lucrând în același sector.

Trăsăturile sale remarcabile s-ar putea evidenția și în departamentul de drept și justiție, fiind potrivit pentru domeniul judiciar și pentru locuri de muncă conexe.

De aceea, ar putea alege să lucreze în companii de producție din industria metalurgică sau a gazelor, sau chiar să dețină o companie similară.

În plus, posibilitatea de a obține venituri din chirii sau de a lucra în departamentele de căi ferate ar putea fi alte căi pentru a-și dezvolta cariera și veniturile.

Copilul Pești

Copilul tău are șanse mari de a-și găsi un loc de muncă în domeniile administrative sau de birou. De asemenea, ar putea alege să lucreze în servicii religioase sau să activeze într-un mediu religios, aducându-i împlinire spirituală.

Există, de asemenea, opțiunea de a se implica în domeniul didactic, fie ca profesor sau prin deținerea unui institut de predare/coaching, ceea ce i-ar oferi oportunitatea de a împărtăși cunoștințele și abilitățile sale cu alții.

Peștii sunt cunoscuți pentru empatia și abilitățile lor de a se conecta cu ceilalți, ceea ce îi poate face să fie profesori sau mentori apreciați.

Întrucât Jupiter aduce expansiune și prosperitate, Peștii pot alege și să lucreze în domenii conexe, care să le ofere o gamă variată de opțiuni profesionale. Indiferent de alegerea făcută, Peștii sunt motivați de nevoia de a se simți împliniți și de a contribui la binele celor din jur.

Așadar, copilul tău are un platou bogat de opțiuni din care să aleagă și cu siguranță va găsi ceea ce îl satisface pe plan personal și profesional. Fiind caracterizați de creativitate și imaginație, Peștii pot urmări cu încredere ceea ce le dictează inima și să speră la ce este mai bun pentru viitorul lor.

Aceasta este o listă generală și nu trebuie să fie considerată ca fiind definitivă sau exhaustivă. Încurajați întotdeauna explorarea și dezvoltarea intereselor copilului, încurajându-l să urmeze o carieră care îl pasionează și îi aduce împlinire personală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop

DC Media Group Audience
pixel