Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn! Daniela Simulescu: „Pe ACEȘTIA să nu-i criticați!” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn! Daniela Simulescu: „Pe ACEȘTIA să nu-i criticați!” / FOTO: freepik.com @msroster786
EXCLUSIV
Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn! Daniela Simulescu: „Pe ACEȘTIA să nu-i criticați!” / FOTO: freepik.com @msroster786

Astrologul DC Media Group, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a spus la Părinți Prezenți, o emisiune moderată de redactorul-șef ParintisiPitici.ro, Loredana Iriciuc, ce înseamnă să ai Luna în fiecare zodie în momentul nașterii.



Astăzi o să vă prezentăm ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn!

Luna în Taur

Posesivitatea este una dintre trăsăturile definitorii ale acestor copii cu Luna în Taur, o caracteristică ce poate fi înțeleasă ca o nevoie profundă de securitate și siguranță. Mama lor devine ghidul principal în căutarea acestui confort, planificând fiecare aspect al vieții lor într-un mod meticulos, dar plin de afecțiune. Totul trebuie să se desfășoare încet și cu grijă, pentru a permite copilului să simtă și să proceseze fiecare experiență în mod adecvat.

Un copil cu Luna în Taur are nevoie de propriul ritm. Arhetipul Taurului e perioada aceea când a venit primăvara, dar când vrem să sădim plăntuțele, când punem semințele în pământ. Păi, până se prinde sămânța, trebuie să-și găsească solul potrivit, temperatura potrivită, aerul potrivit, locul potrivit.

Copiii cu Luna în Taur sunt foarte posesivi. Mama lor are mare grijă de nevoile exterioare ale copilului, dar este și o mamă care planifică totul și copilul respectiv, de-a lungul vieții, indiferent că este fată sau băiat, când are Luna în Taur, totul trebuie să se desfășoare cu încetinitorul, să simtă, să proceseze absolut totul.

Nu poți să grăbești un copil cu Luna în Taur, îi face cel mai mare rău! Pentru că și mama l-a educat: `facem asta, facem curățenie, pe urmă facem lecțiile, pe urmă te iau în brațe, pe urmă ne jucăm`. Și copiii cu Luna în Taur au un simț estetic pronunțat.

La copiii cu Luna în Taur totul este al lor pentru că oarecum și mama în relația cu copilul respectiv, îi transmite acest simț al proprietății. `E bunica ta, e casa, e jucăria ta` ș.a.m.d. Iar un copil cu Luna în Taur, după ce a învățat lucrurile astea când e mic, crește și i se pare normal să aibă lucrurile lui.

Un risc la Luna în Taur este un atașament foarte mare de chestiile lumești. Dacă pierde un copil cu Luna în Taur o jucărie, nu e bine deloc! Adică e sfârșitul lumii!

Una dintre vulnerabilitățile unei persoane cu Luna în Taur este că deși nu este neapărat bine acolo, preferă să aibă ce-i acolo decât să nu aibă deloc sau să aibă impresia că pierde.

Dar altfel, Luna în Taur este o poziție, cel puțin din punct de vedere al teoriei astrologiei, care este de preferat, pentru că Luna reprezintă emoție, Taurul reprezintă stabilitate. Și când ai o Lună în Taur, nevoia ta primară este de stabilitate și confort!”, susține Daniela Simulescu la Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro

Citește și Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / VIDEO

SURSA FOTO: freepik.com @msroster786

 

Luna în Fecioară

Copilul cu Luna în Fecioară se întreabă constant dacă a fost destul de util, dacă a făcut totul corect și cum poate să eficientizeze și să optimizeze fiecare acțiune. Abilitățile lor matematice și talentul în organizare sunt evidente, însă aceste calități sunt însoțite de o critică internă implacabilă. Copiii cu Luna în Fecioară cresc într-un mediu în care perfecțiunea este căutată în fiecare aspect al vieții lor, iar mama lor poate fi un model puternic în această căutare constantă.

Un copil cu Luna în Fecioară a avut o mamă foarte muncitoare, care s-a cam chinuit în primii ani de viață, ori cu probleme de sănătate, ori a fost victima unor situații, ori a trebuit să muncească să ajute la întreținerea familiei. Copilul respectiv crește că trebuie să fie util permanent.

Aici avem de-a face cu o situație în care copilul nu prea vrea să stea cu emoțiile. Înainte consideram că fetele trebuie să stea mai mult cu emoțiile și băieții mai puțin. Nu! Cred că aici, în ambele cazuri, când ai o Lună în Fecioară, există o critică interioară uimitoare. Adică, atunci când pui copilul cu Luna în Fecioară într-o cămăruță singur, el va începe să se critice că `ce-am făcut eu să rămână aici singur?` `n-am făcut curățenie, nu mi-a strâns jucăriile?`, `oare ce am greșit?` Și crește tot timpul cu nevoia de a eficientiza, de a optimiza, de a curăța, de a organiza tot timpul.

Copilul cu Luna în Fecioară nu are stare, efectiv nu are. Sufletul unui copil cu Luna în Fecioară e precum un Excel, e precum un tabel Excel și momentul în care face cunoștință cu cineva trece prin Excel, în momentul în care trebuie să ocupe de un proiect, trece prin Excel.

Copiii cu Luna în Fecioară fac cel mai simplu curățenie, devin cei mai disciplinați pentru că nu vor să fie criticați. Pentru ei critica înseamnă că nu sunt iubiți.

Copiii cu Luna în Fecioară sunt foarte buni la matematică, foarte buni la a organiza, dar au și partea asta de critică enormă.

Și, de obicei, copiii cu Luna în Fecioară cresc așa, cu mame care se ocupă foarte mult de zona asta austeră a vieții: mâncăm mai puțin, azi mâncăm mai multe fructe, mâine mai mâncăm carne ș.a.m.d. Și ei când cresc au impresia că trebuie să facă lucrurile într-un fel și toată viața este o căutare pentru perfecțiune. Dar, totul pornește de la relația cu mama în primii ani de viață. Dacă mama a muncit foarte mult și i-a păsat doar de ce pune pe masă, de ce are în casă și de îmbrăcat, `restul nu-ți mai trebuie`, de acolo, copilul n-o să mai vrea emoții cât o să trăiască”, a mai explicat Daniela Simulescu.

SURSA FOTO: freepik.com @cataliniliescu

 

Luna în Capricorn

Copiii cu Luna în Capricorn sunt adesea percepuți ca fiind mai în vârstă decât sunt cu adevărat. Cu o autoexigență persistentă și o dorință constantă de a demonstra, acești copii devin maeștri în arta ambiției. Cu toate acestea, în spatele acestei aparențe de siguranță și determinare, se află uneori o nevoie adâncă de a fi înțeleși și apreciați pentru ceea ce sunt cu adevărat.

„În momentul în care un copil are o Lună în Capricorn, mama este foarte exigentă. Țin să spun că mama este de trei ori tată, pentru că noi când ne gândim la figura autoritară supremă, ne gândim la tată.

Orice copil, orice adult pe care l-am cunoscut cu Luna în Capricon, în copilărie a avut o mamă care tot timpul îl compara cu alți copii și n-a stat să-l ia în brațe cu adevărat, nu s-a conectat! Un copil care Luna în Capricorn are o mamă care are tot timpul altceva de făcut: are de construit ceva, are de muncit ceva, are obiective, are planuri, are chestii serioase, dar copilul e copil!

Dacă vreți să-i faceți rău copilului cu Luna în Capricorn, comparați-l cu alți copii. În general asta este o problemă, din punctul meu de vedere, că iată, vin și eu din generațiile alea, dar la copiii cu Luna în Capricon e de ajuns să le spui `vecina e mai înaltă decât tine`, iar copilul respectiv va crede că înălțimea depinde de el și că e problema lui și va căuta tot felul de soluții să crească.

Copilul cu Luna în Capricorn e introvertit, e tăcut, e bătrân, se naște bătrân, el e mai matur decât toți oamenii din familia lui, pentru că mama lui îi spune problemele din primii ani de viață: `nu mă înțeleg bine cu taică-tu`, `uite ce mi-au făcut la serviciu`. Păi, cum să nu la un copil la 3 ani să-i spui lucrurile alea, pentru că el înmagazinează și pe urmă el crește că trebuie să muncească.

Femeile cu Luna în Capricon când vor crește, profesia va fi locul lor preferat. Când e vorba de partea emoțională, au ciment peste emoții și e foarte greu să le scoți de acolo.

Și ele sunt saturniene. Femeile cu Luna în Capricon, dar și bărbații, după 40 de ani reîntineresc, pentru că ei când sunt mici sunt făcuți responsabili, ba să aibă grijă de un frate, ba să-și asculte mama sau tatăl, ba să asiste la treburile în casă.

Copiii cu Luna în Capricorn muncesc, sunt ambițioși, sunt competitivi, sunt profesioniști, dar nu stau să simtă. E multă duritate acolo, e foarte multă autoexigență și e tot timpul o nevoie de a demonstra.

Dacă știți că aveți copilul cu Luna în Capricorn, aveți grijă cum vă percepe pentru că vă poate percepe ca o mamă exigentă, dar din când în când să-i asigurați câte o firimitură în care să fiți și voi mai vulnerabili în prezența lor, pentru că ei așa învață”, a mai spus Daniela Simulescu.

Nu ratați mâine! Vă vom detalia ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător!

Citește și Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Daniela Simulescu: „Aceștia vor să afle, să învețe, să știe!” / VIDEO

URMĂRIȚI EMISIUNEA INTEGRAL:

-----------------------------------------------------------------

Site-urile pe care să intrați ca să aflați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online   

https://astro.cafeastrology.com/natal.php   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel