Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / VIDEO

Data publicării:
Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / FOTO: freepik.com @eaktopapps
EXCLUSIV
Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / FOTO: freepik.com @eaktopapps

În mod obișnuit, oamenii își cunosc zodia principală în funcție de poziția Soarelui în momentul nașterii lor. Aceasta este doar „buletinul astrologic”, o reprezentare simplificată a influențelor astrale, conform astrologului DC Media Group, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro.



Cu toate acestea, acest aspect al zodiei reprezintă doar energia conștientă și exterioară pe care o împărți cu alți „rezidenți” ai aceleiași „țări zodiacale”. În astrogramă, există aspecte mult mai complexe și subtile. Astrograma oferă informații unice, precum poziția Lunii în momentul nașterii, care sunt mult mai profunde și semnificative decât simpla zodie principală.

„Oamenii, în general, știu că există o zodie. Zodia este dată de poziția Soarelui în momentul nașterii. Adică eu sunt Berbec pentru că am Soarele în Berbec. Dar cum spun eu de fiecare dată, zodia reprezintă un buletin astrologic. Dacă ne imaginăm că există un continent cu 12 țări, fiecare se naște cu buletinul într-o anumită țară. Eu am buletin de Berbec ș.a.m.d.

Dar asta reprezintă doar energia conștientă, exterioară, adică ce împarți tu cu ceilalți locuitori ai țării respective, să spunem.

Pe urmă, dacă ne uităm în astrogramă, sunt lucruri unice, sunt lucruri mult mai de finețe și importante.

Zodia e cel mai simplu lucru. Te duci și spui că ești o zodie, `a! știu eu multe lucruri despre tine`. Dar sunt doar chestii foarte generale și foarte simpliste”, a spus Daniela Simulescu, la Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro.

Daniela Simulescu: „Există o conexiune între tot ce înseamnă Lună, momentul nașterii, și tot ce înseamnă nașterea, fertilitatea, copii și emoții”

SURSA FOTO: freepik.com @user18989612

Astrologul Daniela Simulescu speculează că primii astrologi, în urmă cu mii de ani, au observat Luna ca pe un fenomen cosmic semnificativ, influențat de ciclurile naturale și de viața pe Pământ.

„Când au început să studieze astrologia, acum mii și mii de ani, bănuiala mea e că legătura cu Luna au făcut-o în urma unor analize. Știm că este satelitul natural al Pământului, astrul cel mai apropiat de noi, nu are lumină, o ia de la Soare și o transmite către noi în fazele sale.

Și primul lucru pe care l-au văzut, cred eu, e că Luna se rotește în jurul Pământului în 28-29 de zile, cât este ciclul femeiesc menstrual. Și au tras ei concluzia că există o conexiune între tot ce înseamnă Lună, momentul nașterii, și tot ce înseamnă nașterea, fertilitatea, copii și emoții.

Și studiind ei Luna, și-au dat seama că și ea are cerculețul ei. Adică și ea poate să fie în mai multe zodii în momentul în care te naști. Pentru că în alea 28-29 de zile cât face rotația în jurul Pământului, se învârte în toate cele 12 semne zodiacale. Pentru că zodiacul este, de fapt, un cerc.

Și au stat ei și au studiat, au studiat, au studiat și au avut așa un moment de WOW, de revelație în care și-au dat seama `Domnule, zodia, e zodie, dar stai puțin, că Luna asta de multe ori e mult mai importantă`”, a mai spus astrologul DC Media Group.

Daniela Simulescu: „Eu când cunosc o persoană, pe mine nu mă interesează zodia niciodată”

Daniela Simulescu a spus că, atunci când întâlnește o persoană, nu se uită niciodată la zodia acesteia. În schimb, dacă îi este cunoscută poziția Lunii în astrogramă, este capabilă să extragă o paletă bogată de informații despre individ.

„Eu când cunosc o persoană, pe mine nu mă interesează zodia niciodată. Eu dacă știu Luna, îi știu foarte multe lucruri, pentru că Luna este lumea noastră interioară, sunt emoțiile. E modul în care înveți să simți din primii ani de la mama. Unii susțin că Luna se formează încă din viața intrauterină, din legătura pe care o ai cu mama de atunci, dar ne putem referi mai degrabă la primii ani de viață.

Știm că în primii 2 ani se formează tiparul de atașament. Putem face o conexiune și din acest punct de vedere.

Dar, efectiv unde era Luna atunci când tu te-ai născut în cele 12 semne, arată cum simți.

Ce știm despre Berbeci? Știm că sunt plini de viață, energici, furioși, încăpățânați, se grăbesc, sunt agresivi, așa mai departe. Dar ce te faci dacă Berbecul are o Lună în Rac? Tu-l judeci doar că-i Berbec și atât? Iar în interiorul lui este cu totul și cu totul altfel.

Când cunoști un om, cu adevărat îi cunoști Luna, nu îi știi doar partea superficială de zodie sau de ascendent, a mai spus Daniela Simulescu.

Astrolog Daniela Simulescu: „Luna se formează în primii ani de viață, aia e lumea ta emoțională”

Daniela Simulescu a prezentat un exemplu sugestiv, sugerând că poziția Lunii în astrogramă poate influența modul în care un copil sau chiar și un adult se simte într-o anumită situație emoțională. Experta a explicat că atunci când ne aflăm în intimitatea propriei noastre ființe, izolați de interacțiunile sociale, lumea noastră interioară devine evidentă, iar emoțiile noastre domină. Astfel, înțelegerea profundă a unei persoane trebuie să pornească de la această lume emoțională interioară, mai degrabă decât de la aspectele exterioare ale personalității sau zodiei.

Eu îi spun Lunii sufletul nostru, pentru că Luna se formează în primii ani de viață, aia e lumea ta emoțională.

Ca să-ți mai dau un exemplu, iei un copil și-l pui într-o cameră singurel, într-un colț, și în funcție de unde are Luna, poate să fie valabil și la un adult, așa se simte copilul la momentul respectiv. Nu se simte după zodie! Atunci când e singur, nu mai sunt oameni, nu mai interacționezi, simți lumea interioară și de acolo pornește totul, din punctul meu de vedere. Nu de la partea exterioară, de la personalitate, ci de la emoții. Acolo pornește totul întotdeauna!

De asemenea, o mamă poate să aibă mai mulți copii. Fiecare copil își percepe mama prin poziția Lunii sale. Poți să ai doi copii, unul cu Luna în Taur și unul cu Luna în Gemeni. Cel cu Luna în Taur zice într-un fel despre mama lui, celălalt copil cu Luna în Gemeni va zice că mama lui este altfel”, a mai explicat redactorul-șef Astrosens.ro.

SURSA FOTO: freepik.com @talukderbristy36

 

Poziția Lunii în astrogramă

Poziția Lunii în astrogramă, nu numai că reflectă relația cu figura maternă, ci și modul în care individul respectiv va experimenta și interpreta emoțiile pe parcursul vieții sale adulte.

„În primii ani de viață, în funcție de cum se poartă mama cu copilul, în funcție de mediul domestic... Vreau să fac o paranteză, nu e vorba doar de mama. De foarte multe ori vorbim de o figură maternă. Iar la noi, în România, știm că în anumite momente, pentru că vremurile erau destul de grele, copiii creșteau cu bunicii și de multe ori figura maternă pentru mulți dintre noi a fost bunica, de exemplu. Și Luna se formează în funcție și de relația cu bunica în primii ani de viață.

Deci, unde era Luna când s-a născut copilul respectiv, arată cum este mama și arată cum copilul respectiv va simți și va procesa emoțiile când va deveni un adult.

Noi când intrăm în relații semnificative, pe noi ne interesează spectrul emoțional, nu ce face el, ce scrie pe internet că e zodia respectivă. Pentru că așa cum spun de fiecare dată, noi suntem precum un teatru. Fațada teatrului este ascendentul, zodia este piesa care se joacă pe scenă, dar culisele sunt Luna și pe noi ne interesează ce e în culise, că acolo e profunzimea, acolo simți.

Așa și un om: îl vezi prima dată, îi vezi ascendentul, îl cunoști mai bine, îi vezi zodia, dar când ajungi în intimitatea lui îi simți Luna. Și Luna, în funcție de unde era când noi ne-am născut, se manifestă într-un fel sau altul. O dată vedem cum este mama, dar pe urmă vedem și cum învățăm să simțim de-a lungul vieții”, a mai punctat Daniela Simulescu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Site-urile pe care să intrați ca să aflați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online  

https://astro.cafeastrology.com/natal.php  

Urmăriți emisiunea integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop





DC Media Group Audience
pixel