Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Daniela Simulescu: „Aceștia vor să afle, să învețe, să știe!” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Daniela Simulescu: „Aceștia vor să afle, să învețe, să știe!” / FOTO: freepik.com @riyadbro700
EXCLUSIV
Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Daniela Simulescu: „Aceștia vor să afle, să învețe, să știe!” / FOTO: freepik.com @riyadbro700

Astrologul DC Media Group, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a spus la Părinți Prezenți, o emisiune moderată de redactorul-șef ParintisiPitici.ro, Loredana Iriciuc, ce înseamnă să ai Luna în fiecare zodie în momentul nașterii.



Astăzi o să vă prezentăm ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Luna în Berbec

Când Luna se află în zodia Berbecului, Daniela Simulescu spune că sufletul copilului este asemenea unei primăveri. Dar ce înseamnă această metaforă a primăverii? E vorba despre dorința de a începe lucruri noi, nerăbdarea, plictiseala rapidă, energia debordantă, activitatea sportivă, incapacitatea de a sta locului și o competiție constantă.

„Când e Luna în Berbec, sufletul copilului este precum primăvara. De ce? Pentru că mama lui este o femeie foarte energică, foarte muncitoare, foarte independentă. Și când crești cu o femeie așa și tu de-a lungul vieții ai o primăvară înăuntru. Când spun primăvară, ce înseamnă? Vrei să începi, ești nerăbdător, vrei prospețime, te plictisești, ești foarte energic, ești foarte sportiv, nu stai locului, ești foarte competitiv întotdeauna.

Atenție! Modul în care noi ne raportăm la astrologie nu există `e de bine` sau `e de rău`. Orice în astrologie, din punctul meu de vedere, reprezintă și o resursă și o vulnerabilitate.

Când ai o Lună în Berbec, iată ai avut o mamă foarte energică, dar ai avut și o mamă foarte dominatoare câteodată sau o mamă care a fost mai în zona masculină, să zicem, care a fost cea care a impus reguli. Iar tu cu Luna în Berbec, indiferent dacă ești fată sau băiat, când vei crește, ai nevoia asta tot timpul de a câștiga, de a grăbi lucrurile și vine și cu puțină furie la pachet.

Dacă, de exemplu, este Pești copilul, dar are Luna în Berbec, numai Pești nu-i copilul acela pentru că nevoia lui e tot timpul de a face ceva, de a face sport, de a fi în competiție, de a se agita, de a se exprima.

Deci, e o primăvară permanent. Am zis primăvară, pentru că primăvara n-așteaptă să înceapă. Primăvara începe când vrea ea, cum vrea ea, în ce fel vrea ea.

Așa este Luna în Berbec! E plin de viață!

În primii ani de viață, mama muncit, mama a făcut chestii, mama n-a stat, e tot timpul femeia aceea care și-a mai luat un serviciu sau a lucrat foarte mult când a fost copilul mic sau e o mamă care tot timpul are lucruri de făcut sau care face multe activități cu copilul. E foarte interesant pentru că tu poți să fii cea mai sensibilă femeie din lume, dar când naști un copil cu Luna în Berbec te transformi și tu și copilul te percepe”, a spus Daniela Simulescu la Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro

SURSA FOTO: freepik.com @pedroh3nrique1

 

Luna în Leu

Atunci când un copil vine pe lume cu Luna în Leu, se spune că mama este extrem de mândră și îl învață de mic acea parte importantă a respectului de sine, indiferent de situația materială a familiei. Când ai Luna în Leu, apare o nevoie narcisică extraordinară. Copilul simte că trebuie să fie centrul atenției oriunde merge. Mama îl răsfață, îl admiră și îl susține în permanență, alimentându-i astfel sentimentul de importanță și de superioritate. 

„Este arhetipul luminii, când planta crește către soare vara și primește căldură și lumină, indiferent de cum ar fi.

Un copil când se naște cu Luna în Leu, mama este o mamă foarte mândră și învață de mic partea asta de stimă de sine, indiferent de situația familiei. Adică `și ce dacă dacă noi n-am avut bani sau n-am avut situații, eu-s mândru că și mama a fost mândră, s-a descurcat`.

Întotdeauna copilul cu Luna în Leu are o mamă foarte creativă. Ori croșetează, ori merge la filme, merge la teatru și îi transmite copilului lucrul ăsta. Și copilul are foarte multe talente.

Atunci când ai o Lună în Leu, e o nevoie narcisică extraordinară. Când te duci într-o cameră, trebuie să fie reflectoarele pe tine. Mama îl dădăcește, îl răsfață, îl ascultă, face compromisuri: `lasă, vrei să chiulești? Nu e nicio problemă. Te lasă mama să chiulești`. Sau `doar tu ești cel mai frumos, tu ești cel mai deștept, tu ești cel mai extraordinar`. E mama aia care tot timpul pompează acolo, pompează, pompează și copilul cu Luna în Leu crede că e cel mai tare, cel mai mare, un lucru care s-ar putea să-l ajute în viață, dar pe ici pe colo s-ar putea să vină și cu foarte multe provocări, pentru că o persoană cu Luna în Leu ia foarte repede lucrurile personal.

Dacă o pui într-un loc cu mai mulți oameni și nu i se dă un pic de atenție e grav, este absolut grav.

Persoana cu Luna în Leu vrea să câștige permanent atenție! Copilul cu Luna în Leu zice lucruri care să șocheze, vrea să obțină foarte mult prestigiu, foarte mult respect. 

Pentru mama ce are copilul cu Luna în Leu, micuțul a fost a fost ca un spectacol, iar copilul respectiv are nevoie de o scenă oriunde.

Să dau un exemplu, să zicem că ai un copil Rac sau Pești și te gândești ce copil sensibil este, dar când are o Lună în Leu, deloc, absolut deloc! Adică copilului respectiv trebuie să-i știi nevoia asta permanentă și să-i dai așa din când în când.

Dacă aveți copii cu Luna în Leu, vedeți că vă vede așa ca pe o regină, ca pe o persoană importantă și va crește la fel, crezând că este. Trebuie totuși să-i ajustați anumite așteptări.

Mai buni actori ca la cei cu Luna în Leu nu există! Ei când știu că trebuie să obțină ceva, îți joacă și joacă într-un mare fel.

Luna în Leu e foarte creativă, foarte artistică, foarte ambițioasă, competitivă, dar are și partea asta narcisică. Din păcate, atunci când crește s-ar putea să întâlnească probleme din cauza asta. Copiii cu Luna în Leu sunt foarte buni șefi. Copiii cu Luna în Leu, de mici, iau pe toți de mânuță și le spun ce să facă”, a precizat astrologul.

Citește și Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / VIDEO

SURSA FOTO: freepik.com @miftikhar5582

Luna în Săgetător

Copiii cu Luna în Săgetător sunt caracterizați de expansivitate, plini de energie și dorința neastâmpărată de a explora lumea. Ei sunt dornici să călătorească, să descopere, să învețe și să experimenteze. Relația lor cu mama este adesea una de prietenie, mama fiind aceea care îi expune la diverse evenimente încă de la o vârstă fragedă.

„Eu când mă gândesc la Luna în Săgetător, mă gândesc doar că în prima parte a vieții a avut o mamă foarte optimistă și credincioasă. O mamă cu care a călătorit foarte mult, o mamă care i-a citit foarte mult, o mamă care i-a prezentat lumea vastă. Când mă gândesc la sufletul unui copil cu Luna în Săgetător, mă gândesc ca la un căluț care galopează fără obstacole, fără nimic.

Copiii cu Luna în Săgetător sunt foarte expansivi, sunt plini de energie, există un exces de zel, pentru că ei sunt nesătuli. Ei vor să cunoască lumea, să călătorească, să afle, să învețe, să știe.

Riscul la o Lună în Săgetător e un pic de superficialitate și un pic de aventură mai pronunțată decât la alții. Dar, în rest, un copil cu Luna în Săgetător poate să ia vântul, poate să-i apere pe alți copii, poate să fie foarte dornic să învețe limbi străine, să știe, să afle despre alte lumi. Adică e un copil care nu se plictisește niciodată.

E foarte sociabil, e foarte dornic de oameni. Pe un copil cu Luna în Săgetător mămica l-a dus la evenimente când era mic și relația cu mama este una mai de tovărășie. 

Este posibil, de asemenea, ca mama să-l fi îndoctrinat puțin religios și copilul să nu fi avut spațiul să-și exercite libertatea, să spună dacă vrea sau nu vrea, și dintr-o dată să se trezească că trebuie să urmeze niște obiceiuri cu care el poate nu e de acord când crește. 

Dacă aveți copii cu Luna în Săgetător, călătoriți cu ei, ieșiți la evenimente, citiți-le, învățați-i, dar nu încercați să-i îndoctrinați, pentru că s-ar putea ca atunci când vor crește să nu mai vrea să stea pe acasă”, a mai spus Daniela Simulescu.

Nu ratați mâine! Vă vom detalia ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn!

URMĂRIȚI EMISIUNEA INTEGRAL:

-----------------------------------------------------------------

Site-urile pe care să intrați ca să aflați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online  

https://astro.cafeastrology.com/natal.php  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop





DC Media Group Audience
pixel