Cum influențează zodiile de aer personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Gemeni, Balanță sau Vărsător (Partea 3)

Data publicării:
Cum influențează zodiile de aer personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Gemeni, Balanță sau Vărsător / FOTO: freepik.com @Allexxandar
EXCLUSIV
Cum influențează zodiile de aer personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Gemeni, Balanță sau Vărsător / FOTO: freepik.com @Allexxandar

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a dezvăluit secretele fascinante ale influenței zodiilor de aer asupra personalității copiilor. 



Daniela Simulescu a adus în prim-plan perspective interesante asupra modului în care semnele zodiacale precum Gemeni, Balanță sau Vărsător contribuie la modelarea unicității fiecărui copil. 

Citește și Cum influențează zodiile de foc personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Berbec, Leu sau Săgetător (Partea 1)

Copilul Gemeni

E fascinant să vedem cum copiii Gemeni se adaptează la „fluctuațiile” vieții, precum schimbările de temperatură într-o zi de primăvară. Și da, sună ca și cum un copil cu soarele în Gemeni ar fi ca un mic „gurmand” al experiențelor, gustând din toate domeniile vieții. Daniela Simulescu ne-a spus să nu uităm și de latura comunicativă și jovială a Gemenilor.

„Hai să ne gândim puțin. A venit primăvara, s-a înnoit natura. Taurul a pus sămânța în pământ și o lasă acolo să prindă rădăcini. Dar, până prinde rădăcini ce se întâmplă? Avem fluctuații de temperatură. Mai plouă, mai dă ninsoare din când în când, mai e frig, ba mai cald. Ce înseamnă asta? Copiii cu buletin de Gemeni sunt cei care se comportă cel mai bine în timpul fluctuațiilor, iar un copil cu soarele în Gemeni se schimbă de pe o zi pe alta. Se adaptează de la o condiție a temperaturii la alta. Că se spune despre Gemeni că sunt schimbători, sunt duplicitari, că una vor astăzi, una vor mâine.

Eu am altă variantă: oamenii cu soarele în Gemeni sunt veniți pe această planetă să facă față fluctuațiilor. Și dacă fac față fluctuațiilor, așa se comportă. Nu poți să le ceri să fie liniari când ei nu sunt liniari. Ei au nevoie să guste în fiecare zi din ceva. Se apucă de 10 cărți și nu termină pe niciuna niciodată. Un copil cu soarele în Gemeni trebuie să culeagă câte puțin din fiecare.

Dacă se întâlnește cu un copil în parc și îi va zice `mie îmi place Mickey Mouse`, îi va plăcea și lui Mickey Mouse. Dacă a doua zi se va întâlni cu un alt copil care va spune `mie îmi place Donald duck` și copilul Gemeni va zice `eu știu puține despre Donald duck dar îmi place și mie`. Nu înseamnă că pe copilul de ieri l-a mințit și nici pe cel de azi sau că-i manevrează. Pur și simplu copilul Gemeni, guvernat de Mercur - zeul comunicării, trebuie să testeze din orice. Să vă iasă din cap că Gemenii sunt duplicitar și mincinoși. 

Gemenii, astăzi vor la sport, mâine vor la balet, poimâine vor să cânte, răspoimâine vor să danseze. Le vor pe toate. Vor câte puțin din fiecare și sunt vorbăreți, sunt curioși, sunt foarte glumeți. Sunt niște prezențe foarte joviale, foarte plăcute de la orice vârstă. Ei sunt foarte buni pentru că rezistă, se adaptează și fac față momentelor de fluctuații. Frumos ar fi să putem face cu toții asta”, a punctat astrologul.

Vezi și Cum influențează zodiile de pământ personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Taur, Fecioară sau Capricorn (Partea 2)

Copilul Balanță

Copiii cu soarele în Balanță sunt ca niște maeștri ai compromisului, dar și ai simțului artistic și al dreptății. E interesant cum pot simți nedreptatea și pot reacționa cu pasiune, chiar dacă nu întotdeauna pot interveni direct.

„Ne întoarcem la natură. Ne pregătim de iarnă. Am strâns recolta, facem murături, le punem în cămară. Ne pregătim de ultima fază a toamnei și atunci suntem sociabil, că știm că o să vină iarna și știm că nu mai ieșim din casă. Și pe ultima sută de metri ieșim în oraș, ne vedem cu oamenii, îi sunăm, ne scriem, ne decorăm casa, facem lucrurile frumoase. Ce înseamnă când ai soarele în Balanță? Copiii aceștia nu vor să fie singuri. Balanța e guvernată de Venus și are nevoie tot timpul de relaționare, de validare.

Copilul cu soarele în Balanță este cel mai influențabil. Se va îmbrăca cu rochița roz dacă tu-i spui că-i stă bine cu rochița roz. Va merge la tenis, deși vrea la fotbal, pentru că îi spui tu că îi place tenisul. E copilul care vrea să facă pe plac, care vrea echilibru. Am avut vara frumoasă și ne ducem spre iarnă și hai să găsim un echilibru între astea două. Copiii cu soarele în Balanță sunt frumoși îmbrăcați, că vor să facă impresie, să fie lăudați. Sunt foarte diplomați, sunt foarte respectuoși, sunt foarte drăguți. Au un simț artistic și un simț al dreptății extraordinar.

Un copil cu cu soare în Balanță, chiar de la grădiniță, se poate manifesta când simte o nedreptate, o injustiție. Ia foc, efectiv ia foc și problema este că nu poate să acționeze, doar arată că nu-i corect. Nu-i place nimic din ce nu-i moral, din ce nu-i just. Copilul Balanță este un copil care dacă are scandal în familie și foarte multe certuri n-o să fie bine pentru că el o să creadă că el e de vină. E unul dintre copiii foarte sensibil la scandal, la ceartă pentru că el are nevoie de fair-play și de mediere. Adică un copil Balanță se gândește cum ar fi să o iau pe mama, să-l iau pe tata, să-i pun la masă și să încerc să-i împac. Toți copiii vor asta, dar copilul Balanță este precum un avocat și el visează cum îi împacă pe toți.

Copiii Balanță nu sunt nehotărâți pentru că nu știu ce vor. Știu foarte bine ce vor! Credeți-mă, e semn cardinal. Balanța are în spate echinocțiul de toamnă. Știe foarte bine ce vrea, doar că nu vrea să greșească, să facă rău, să supere. Vrea pace pentru toată lumea. Aveți grijă cu copiii cu soarele în Balanță, vă rog frumos, pentru că atunci când vor crește nu vor fi în stare să se ducă nici până la piață singur să cumpere o pâine. Asta e realitatea”, a precizat Daniela Simulescu.

Copilul Vărsător

Acești mici rebeli cu o inima optimistă aduc o energie proaspătă în lume. De asemenea, atracția lor către tehnologie și dorința de a aduce noutăți și inovații în lumea lor sunt calități fascinante. Cu siguranță, Vărsătorii par a fi exploratori ai vieții, dornici să descopere, să experimenteze și să schimbe regulile jocului.

„După ce a fost frigul, urât și nasol și totul e gri în jurul nostru, ne permitem să credem că mai e ceva dincolo și ne permitem să credem că `hai, măi, că doar nu e doar zăpada asta care pică sau frigul care vine de undeva, sigur mai e ceva dincolo`. Copiii Vărsători sunt optimiști și ei sunt sătui de iarnă. Sunt sătui de ce fac toți din jurul lor, li s-a luat că toată lumea este tristă. Vărsătorii sunt sătui de oamenii aceștia care se plâng permanent de iarnă, se plâng de frig, se plâng că nu mai pot să iasă din casă, de haine grase. Și Vărsătorii zic `hai, mai dă-o-ncolo de treabă, hai să ne întâlnim aici vorbim`.

Sunt prietenoși, sunt toleranți, sunt atrași de tehnologie. Copiii Vărsător își fac canale de Youtube, își fac conturi pe TikTok și tot ce vrei. Sunt cei mai atrași de noutate, de inovații, pentru că ei vor să le arate ălora că mai există și altceva. Și Vărsătorul, fiind guvernat și de Saturn, mai conservator el așa, dar și de Uranus care are partea asta revoluționară. Sunt independenți, cu copiii Vărsător nu te pui. Ei nu o să-ți facă curățenie când vrei tu. Ei nu o să învețe la școala la care vrei tu. Ei nu o să vorbească cum vrei tu. Vei fi tot timpul sunat de la școală că s-a împotrivit. Sunt cei care trebuie să experimenteze, trebuie să fie rebeli, trebuie să revoluționeze, trebuie să fie originali.

Vărsătorii nu suportă să fie ca alți copii. Dacă le cumpărați același haine ca vecinii nu-i va plăcea. Trebuie să le luați lucrurile lor unice și trebuie să-i facem să se simtă unici. Și vă vor iubi. Au nevoie de prieteni, au nevoie de liniște, de joacă, de chestii din astea detașate. N-au nevoie de supărare. Copiii Vărsător au mare nevoie de adevăr. Le place foarte mult adevărul”, a mai spus Daniela Simulescu.

---------------------------------------------------------------

Mâine vom pătrunde în universul zodiilor de apă. Sub îndrumarea expertă a astrologului nostru de la DC Media Group, vom descoperi cum semnele Rac, Scorpion și Pești își lasă propria amprentă asupra personalităților copiilor. 

Urmăriți emisiunea integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop





DC Media Group Audience
pixel