Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești! Daniela Simulescu: „EA e una dintre cele mai neplăcute poziții ale Lunii” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești! Daniela Simulescu: „EA e una dintre cele mai neplăcute poziții ale Lunii” / FOTO: freepik.com @EyeEm
EXCLUSIV
Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești! Daniela Simulescu: „EA e una dintre cele mai neplăcute poziții ale Lunii” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Astrologul DC Media Group, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a spus la Părinți Prezenți, o emisiune moderată de redactorul-șef ParintisiPitici.ro, Loredana Iriciuc, ce înseamnă să ai Luna în fiecare zodie în momentul nașterii.



Astăzi o să vă prezentăm ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești!

Citește și Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / VIDEO

Luna în Rac

„Luna în Rac, din punctul de vedere al teorii astrologice, este cea mai bună poziție și să vă spun și de ce.

Teoretic, când ai o Lună în Rac, înseamnă că mama a știut să fie lângă tine, a fost foarte securizantă, te-a crescut, te-a ascultat, te-a înțeles, a fost foarte lipicioasă.

Deci, atunci când te naști cu o Lună în Rac, mama este foarte familistă. Ține foarte mult la casă, ține foarte mult la rădăcini, la tradiții, ține la masa în familie, face foarte multe lucruri împreună cu copilul.

Persoana cu Luna în Rac, când va crește, nevoia este de a aparține, de apartenență și de atașament foarte puternic.

Problema apare când nu va găsi oamenii cărora să li se pară același lucru important.

De exemplu, un copil cu Luna în Rac, pentru că nu e nevoie de comunicare, el simte că e mama e lângă. Când o să crească, nici n-o să comunice emoții și sentimente și o să aibă așteptări de la ceilalți oameni să-i spună. Ei nu vor comunica, vor fi foarte lipicioși, te vor îngriji, vor avea un simț foarte pronunțat matern și patern.

Orice om cu Luna în Rac poate să fie, de exemplu, la ce nu te-ai așteptat. Să vă dau un exemplu: Leu, te gândești că Leul vrea atenție doar pentru sine. O să rămână în continuare faza asta, dar cu o Lună în Rac tot timpul vrea să fie cloșcă.

Copiii, de mici, când au Luna în Rac, o să-I vezi la grădiniță cum își creează ei grupulețe și îi îngrijesc pe toți. Și o se duc acasă și o să le povestesc părinților că `l-am ajutat pe cutărică, am făcut aia` pentru că ei vor să-și creeze familii, micro-familii. Au nevoie de micro-familii oriunde se duc, chiar și la locul de muncă.

Ei când cresc pun foarte mult preț pe relațiile acestea umane la locul de muncă. Nu doar că muncim, adică trebuie să mă simt ca într-o familie aici.

Teoretic, Luna în Rac este cea mai bună, pentru că vrei să ai legături, vrei să ai familie, vrei să ai stabilitate emoțională, însă, în același timp, consideră că aceasta este normalitatea și e foarte greu de acceptat că nu toți oamenii vor aceeași liniște, armonie ș.a.m.d.

O persoană cu Luna în Rac e foarte dulce, e foarte blândă, e foarte romantică și liniștită.

Ce mai are, în schimb, o Lună în Rac? Doamnelor și domnișoarelor, dacă aveți mai ales un băiat cu Luna în Rac trebuie să aveți foarte mare grijă pentru că va deveni foarte mămos. Legătura este una foarte profundă și greu de spart și, din păcate, de cele mai multe ori și puțin dezechilibrată. Adică la bărbații cu Luna în Rac, după căsătorie, mama este foarte importantă în continuare, se consultă mai mult cu mama decât cu soția. E e foarte greu de rupt legătura, adică să știți la ce să vă așteptați”, a spus Daniela Simulescu, la Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro.

Luna în Scorpion

Situația se complică atunci când vorbim despre Luna în Scorpion, una dintre cele mai complexe poziții astrologice, și asta din motive destul de clare. Semnul Scorpionului este asociat cu extremele, iar Luna, care guvernează emoțiile, se simte inconfortabil în acest context. Atunci când discutăm despre Luna în Scorpion, trebuie să înțelegem că relația cu mama este mereu complicată.

„Aici lucrurile sunt puțin mai complicate. Conform teorii astologice, este una dintre cele mai neplăcute poziții ale Lunii. De ce? Pentru că semnul Scorpionului este semnul extremelor, iar luna vrea emoții.

Scorpionul e când prea sus, când prea jos, și când spui Luna în Scorpion trebuie să știi că întotdeauna, dar întotdeauna, relația cu mama este foarte problematică.

Mama ori este foarte manipulatoare, foarte protectivă, își face din copil un proiect și copilul trebuie să facă ce vrea ea, cum vrea ea, și reușește să-l manevreze într-un fel și copilul poate să rămână foarte lipit de mamă.

Foarte puține persoane cu Luna în Scorpion reușesc să aibă o relație echilibrată cu mama, pentru că ei, săracii, nu știu.

Orice copil care are Luna în Scorpion, primii ani de viață ai lui sunt foarte grei. Ori pierde o persoană dragă, ori trece prin violență domestică în familie, ori trebuie să schimbe mediul familiei, ori are parte de scandaluri, ori are parte de probleme foarte mari și tu ca și copil vrei să-ți aparțină mama ție, nu vrei să-ți vină supărată și cu alte probleme. Dar, tu simți când mama nu este bine. Și ce învață copilul? Să nu aibă încredere, să se teamă de emoții, pentru că el știe când simte prea mult, nu le poate stăpâni.

De aceea, oamenii cu Luna în Scorpion sunt foarte temători, nu au încredere, le e frică de trădare, le e frică de pierdere.

O persoană cu Luna în Scorpion știe cel mai bine să se descurce, pentru că așa a trăit în primii ani de viață. Îi este familiar și știe să știe să rezolve orice problemă.

O persoană cu Luna în Scorpion, când e liniște și e fericire, nu știe ce să facă, pentru că nu îi este familiar.

Dar, atenție! Mama n-are nicio vină! Viața este imprevizibilă.

Le spun oamenilor cu Luna în Scorpion, indiferent că sunt mai mici sau mai mari, că trebuie să-și găsească o pasiune, să se ducă obsesiv acolo.

Viață personală la o Lună în Scorpion nu-i liniștită, nu-i liniară, dar în momentul în care se implică undeva foarte puternic, reușesc să mai refuleze, reușesc să se mai calmeze.

Un copil cu Luna în Scorpion nu te crede, întotdeauna știe că ai ceva de ascuns, știe că e ceva înăuntru, nu îl interesează superficialul”, a precizat Daniela Simulescu.

Luna în Pești

Copilul cu Luna în Pești simte greutatea vieții și dezvoltă o lume interioară profundă, un fel de refugiu pentru a evada din realitate. Persoanele cu Luna în Pești învață încă de la o vârstă fragedă ce înseamnă suferința și vulnerabilitatea umană. Această conștientizare îi face să fie extrem de generoși și să ofere tot ce au, indiferent dacă este vorba de jucării, bani sau mâncare. Au un spirit de sacrificiu remarcabil, încercând să ajute și să salveze pe cei din jur.

„Ce știm este că este emoție infinită. La copiii cu Luna în Pești, mama lor, în primii ani de viață, s-a confruntat cu o situație în care a fost o victimă. Ori a trebuit să îngrijească pe cineva, ori a avut ea probleme de sănătate, ori au fost neajunsuri financiare mai serioase. Și copilul cu Luna în Pești simte că viața e grea. Și ce crezi că-și face? O lume interioară foarte puternică. E ca și cum are un bas interior în care evadează de fiecare dată.

Persoanele cu Luna în Pești, de mici, învață ce este suferința, ce înseamnă o victimă, ce înseamnă o problemă de sănătate.

Cu Luna în Pești, știind, iată, partea asta umană atât de vulnerabilă, vor fi în stare să dea totul, vor fi în stare să-și dea toate jucăriile, toți banii pe care îi primesc, toată mâncarea pe care o au, vor avea un spirit de sacrificiu. Din punctul meu de vedere, e foarte frumos să-i învățați pe copii să fie generoși, să ofere din ce au ei, dar copiii cu Luna în Pești sunt în stare să dea totul.

O să zicem că sunt generoși, dar ei vor încerca să salveze, să se salveze pe ei înșiși, să salveze copiii.

Copiii cu Luna în Pești se simt abandonați chiar dacă mama dacă e lângă ei permanent, și tata, și bunica. Ei au totuși o senzație că nu-i înțelege nimeni, că nu-i simte nimeni și se retrag în lumea lor acolo.

Luna în Pești își face propriile scenarii și mai are o problemă! Are o co-dependență uimitoare. Nu se descurcă fără cineva, nu poate să interacționeze cu alți copii și co-dependența nu se face din cele mai sănătoase lucruri.

Luna în Pești are foarte multe resurse, se adaptează ușor, visează, își imaginează, evadează, e creativ, vrea să-i salveze pe toți, pentru că vrea de fapt să salveze pe sine.

Dacă aveți copii cu Luna în Pești, faceți tot posibilul să-i învățați puțin și partea pragmatică a vieții”, a spus Daniela Simulescu.

Citește și Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Daniela Simulescu: „Aceștia vor să afle, să învețe, să știe!” / VIDEO

Vezi și Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn! Daniela Simulescu: „Pe ACEȘTIA să nu-i criticați!” / VIDEO

Citește și Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător! Daniela Simulescu: „EI învață tot timpul!” / VIDEO

URMĂRIȚI EMISIUNEA INTEGRAL:

Youtube video image

-----------------------------------------------------------------

Site-urile pe care să intrați ca să aflați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online     

https://astro.cafeastrology.com/natal.php     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel