Cum influențează zodiile de apă personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Rac, Scorpion sau Pești (Partea 4)

Data actualizării: | Data publicării:
Cum influențează zodiile de apă personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Rac, Scorpion și Pești (Partea 4) / FOTO: freepik.com @osv228
EXCLUSIV
Cum influențează zodiile de apă personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Rac, Scorpion și Pești (Partea 4) / FOTO: freepik.com @osv228

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a dezvăluit secretele fascinante ale influenței zodiilor de apă asupra personalității copiilor. 



Daniela Simulescu a adus în prim-plan perspective interesante asupra modului în care semnele zodiacale precum Rac, Scorpion sau Pești contribuie la modelarea unicității fiecărui copil. 

Citește și Cum influențează zodiile de foc personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Berbec, Leu sau Săgetător (Partea 1)

Copilul Rac

Așa cum ne-a explicat Daniela Simulescu la Părinți Prezenți, copiii Rac sunt sensibili, mămoși și vulnerabili. Când își fac rădăcinile, au nevoie să se simtă în siguranță și să aibă un loc unde să se agațe. Dacă aveți un mic Rac în familie și sunt scandaluri sau probleme, ar trebui să fiți atenți, căci acești copii absorb totul ca un burețel.

„Ce se întâmplă în sezonul Racului? Ne apropiem de vară. Planta prinde rădăcini și începe să facă tulpină, să crească. Ce înseamnă asta? Copilul cu buletinul de Rac are nevoie de rădăcini. Are nevoie de un loc al lui, că e o casă, că e o familie, că e o cămăruță. Copilul cu soarele de Rac, are nevoie să-și simtă familie pentru el. Familie este și acasă cu mama, cu tata. Pentru el familie este și la bunici, pentru el familie este și la magazin, pentru el familie este și în parc, pentru el familie este și la grădiniță, pentru el familie și este și cu doctorii. Copilul cu soarele în Rac are nevoie să facă rădăcini cu toată lumea.

Este foarte sensibil, este foarte mămos, este foarte vulnerabil pentru că ce se întâmplă când prinde rădăcini? Simte nevoia să se agațe de ceva, să se simtă acolo bine. Singura vulnerabilitate la copilul Rac, fiind guvernat de Lună, este că nu prea comunică. Ei sunt nevoiași, iau în brațe pe toată lumea, sunt foarte lipicioși, sunt foarte dulci, dar nu comunică când nu le este bine. Se bosumflă, se victimizează și se supără. Iar părinții care nu sunt pregătiți să facă față acestor sentimente, acestor stări, le vor zice `mai termină cu starea asta`. Dar, ar trebui să stați cu ei pentru că se deschid mai greu. Plăntuța e în pământ acolo și nu vrea să fie descoperită, ea vrea să crească în continuare și să pare că o ameninți într-un fel. Are nevoie de foarte multă grijă, de foarte multă liniște.

Dacă aveți un copil Rac și aveți scandaluri și probleme în familie, nu e de bine pentru că e precum un burețel. E printre copiii care absorb foarte ușor stările celor din jur. Copiii Rac absorb totul. Un copil Rac e bun de pus la inimă, dar, atenție, că are nevoie de foarte multă armonie în jurul lui”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi și Cum influențează zodiile de pământ personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Taur, Fecioară sau Capricorn (Partea 2)

Copilul Scorpion

Daniela Simulescu avertizează părinții cu copii cu Soarele în Scorpion să nu îi mintă, căci acești mici detectivi simt totul. Acești copii, guvernați de Marte și Pluto, au o lume interioară puternică și devotamentul lor este dificil de explicat în cuvinte. Ei par a fi detașați la suprafață, dar în interiorul lor se desfășoară o furtună. Copiii cu Soarele în Scorpion se hrănesc, într-un mod ciudat, cu durere, preluând putere din suferința celor din jur, în special a părinților.

„În sezonul Scorpionului începe iarna, începe întunericul să fie puternic. Ne retragem în casă, nu mai ieșim la fel de des. Și începe procesul de introspecție. Începe o sondare interioară foarte puternică, dovadă că sezonul Scorpionilor avem sărbători precum Halloween, Ziua Morților, Sâmbăta morților. Sunt foarte multe studii care arată că în perioada aia oamenii o iau puțin cu capul, nu mi-o luați nume de rău. Nu folosesc expresia asta neapărat în mod peiorativ, ci la modul că devin mai depresivi oamenii în momentul acela, nu mai avem vitamina D că nu mai e soare, nu mai ieșim afară pentru că e frig.

Copiii cu Soarele în Scorpion să știți că nu trebuie să-i mințiți! Vă prind de nu vă dați seama. Ei au o lume interioară foarte puternică. Copiii cu Soarele în Scorpion sunt guvernați de Marte și de Pluto. Haideți să ne aducem aminte că Pluto era Hades, era zeul adâncurilor. Un copil cu Soarele în Scorpion are un devotament greu de explicat în cuvinte. O să sune ciudat, dar arhetipul Scorpionului este că se hrănește cu durere. Dacă, de exemplu, mama suferă și o simte supărată, copilul Scorpion își ia multă putere de-acolo și zice `lasă că o să cresc eu și o salvez pe mama`. Deși la suprafață, mare grijă, copiii cu Soarele în Scorpion nu vă spun nimic. La suprafață par detașați, liniștiți, n-au nicio treabă, dar pe dinăuntru e o mare furtună. Și ei, chiar dacă nu le spuneți, ei sunt detectivi. Un copil Scorpion simte tot. Copiii cu Soarele în Scorpion cresc într-o lume interioară uimitoare. Sunt devotați, posesivi, dar nu ca Taurii.

Teoretic, dacă apare o situație de o despărțire, copilul cu Soarele în Scorpion nu se va duce la cine îi de mai multe jucării. Copilul cu Soarele în Scorpion se va duce la cel pe care l-a simțit mai conectat cu el. Se vorbește despre Scorpion că este răzbunător și crud. Nu e chiar așa. Ei sunt răzbunători în momentul în care există o mare nedreptate. Sunt mai justițiari decât Balanțele, doar că nu o fac vizibil. Cea mai mare frică a Scorpionul este cea de respingere, de trădare.

Dacă aveți copiii cu Soarele în Scorpion să știți că este nevoie de mai multă atenție. Fiți atenți la limbajul non-verbal, nu la cel verbal, că se ascund mai multe lucruri. Nu-i mințiți cu nimic sau dacă pare că i-ați mințit, vă țin minte. Au o memorie fantastică, mai ales dacă le-ai greșit pentru că i-a durut rău de tot.

Copiii Scorpion sunt foarte sensibili, cei mai sensibili. Pentru că, nereușind să comunice atât de deschis ca alte zodii, ei se zvârcolesc pe dinăuntru rău de tot. Își fac așa o lume imaginară și li se pare că suferința este viața și viața este suferință”, a punctat Daniela Simulescu.

Citește și Cum influențează zodiile de aer personalitatea copiilor: Daniela Simulescu, sfaturi valoroase pentru părinții care au micuți Gemeni, Balanță sau Vărsător (Partea 3)

Copilul Pești

Copiii născuți sub semnul Peștilor sunt sensibili și plini de emoții. Ei posedă o intuiție uimitoare, sunt miloși și plini de compasiune, adesea sacrificându-se pentru ceilalți. Acești mici salvatori se implică în salvarea animăluțelor și a celor bolnavi și se evidențiază ca artiști impresionanți și buni actori. Cu toate acestea, fragilitatea lor emoțională și cea de sănătate necesită atenție specială. Ei somatizează ușor și au nevoie să fie îndrumați către persoane echilibrate.

„Păi ce se întâmplă aici? A trecut iarna grea, începem să vedem că e ceva acolo. În sezonul Peștilor se topește zăpadă. Problema este că în sezonul Peștilor este un pic de haos. Așa cum e începutul de primăvară, natura pe undeva a înflorit, pe undeva n-a înflorit. Dar, noi credem, sperăm, visăm că e ceva acolo. Nu se întâmplă încă, dar noi vrem, ne conectăm undeva la universul suprem. Și zicem `sigur vine primăvara` și ne rugăm să vină primăvara.

Peștii sunt ultimul semn zodiacal, se închide un ciclu, este cel care rezolvă toate celelalte semne, este cel care dizolvă. Ca să treci dintr-un ciclu în altul ai nevoie de transformare. 

Copiii sunt sensibili, plini de emoții, credincioși, au o intuiție uimitoare. Sunt miloși, plini de compasiune, se sacrifică. Copiii Pești salvează toate animăluțele, salvează toți bolnavii. Sunt artiști impresioanți, sunt foarte buni actori. Sunt foarte sensibili și fragili și pe sănătate, de cele mai multe ori, trebuie să avem grijă cu ei și mai ales la emoții. Ei somatizează foarte ușor. Sunt fragili și au au nevoie să fie canalizați către persoane echilibrate. 

Simbioză. Unul dintre cuvintele lor preferate este simbioză. Problema este că ei nu văd în spatele problemei. Ei văd doar omul care suferă. Un copil Pești vrea să salveze, vrea să sacrifice și persoana respectivă când va fi vindecată și îi va fi bine își va vedea în viață, iar copilul Pești suferă.

Copiii Pești, în cazul unui partaj, în cazul unui divorț, ei îi suferă foarte mult. Zodiile de apă de obicei suferă când lucrurile nu funcționează. Ei se închid în ei și au tendințe de auto-sabotare. Mănâncă ce nu le face bine, stau în condiții care nu le fac bine, pentru că undeva în creierașul lor mic acolo ei cred că ei merită să sufere. Adică au o tendință din asta de martiraj. Din păcate, încă din primii ani de viață, dacă vor avea un animăluț, vor plânge după animăluț mai mult decât ar plânge după un părinte, pentru că unde își găsesc să se lipească, acolo se lipesc. 

Copiii Pești sunt foarte creativi, au o lume interioară nemaipomenită. Oamenii care au marcaj de Pești, indiferent că-s mici sau mari, au nevoie de o supapă. Sunt atât de plin de emoții și visează și evadează foarte mult din lumea asta. Problema e că evadează prea mult și nu mai vor să accepte realitatea. Și ea trebuie acceptată. Trebuie de fiecare dată să le spunem că `e ok, ești aici cu mine, nu se întâmplă nimic, hai aici, hai să trăim, hai să ne bucurăm de viață`. Deci, sunt foarte sensibili. Și dacă își pierde jucăria de pluș este tragedie”, a mai spus Daniela Simulescu.

Urmăriți emisiunea integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Horoscop




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel