Pască cu ciocolată și vișine, fără aluat, adorată de copii! O rețetă simplă, perfectă de pregătit cu cei mici! / FOTO

Data publicării:
Pască cu ciocolată și vișine, fără aluat, adorată de copii! O rețetă simplă, perfectă de pregătit cu cei mici! / FOTO: captură video YouTube @Vorbește Lumea
Pască cu ciocolată și vișine, fără aluat, adorată de copii! O rețetă simplă, perfectă de pregătit cu cei mici! / FOTO: captură video YouTube @Vorbește Lumea

Și în acest an, pasca cu ciocolată reprezintă unul dintre deliciile preferate ale copiilor în perioada sărbătorilor pascale. Îndrăgostiți de gustul dulce al ciocolatei, cei mici vor fi încântați de această rețetă care combină tradiția cu modernitatea.



Adaptată special pentru masa de Paște, această rețetă de pasca cu ciocolată va aduce un zâmbet pe fețele celor dragi. În locul umpluturii tradiționale cu brânză dulce, această versiune modernă își găsește savoarea în cremoasa ciocolată, care se topește în gură într-o explozie de gust.

Pentru a prepara această delicatesă, veți avea nevoie de ingrediente simple și ușor de găsit.

Pască cu ciocolată și vișine, ingrediente și mod de preparare

Miruna Lica, cunoscută și ca The Foodiva, a prezentat recent la Vorbește Lumea o rețetă minunată de pască reinterpretaă, fără aluat, cu ciocolată și vișine.

SURSA FOTO: captură video YouTube @Vorbește Lumea

600 g brânză de vaci

200 g zahăr

150 g unt moale

150 g smântână grasă

6 ouă

5 linguri griș

5 linguri făină

1 linguriță praf de copt

1/2 linguriță sare

extract de vanilie

600 g vișine (2 borcane)

1 ciocolată 

Tava rotundă cu inel detașabil și diametrul de minim 22 cm.

Mod de preparare:

Mixăm mai întâi ouăle cu zahărul și sarea până amestecul își mărește volumul.

Apoi, adăugăm untul de la temperatura camerei și mai mixăm până se încorporează bine.

Urmează să punem brânza de vaci, smântâna și extractul de vanilie. Le amestecăm bine și pe ele. 

Apoi punem făina, grișul și praful de copt și amestecăm până se încorporează perfect.

Punem vișinele scurse de suc și le încorporam cu ajutorul unei spatule.

Ciocolata o zdrobim în bucățele mai mari și o vom pune în aluat. 

Omogenizăm totul foarte bine.

Tapetăm tava cu hârtie de copt, punem aluatul în tavă și dăm la cuptorul preîncălzit la 160 grade Celsius, pentru aproximativ 60 - 70 minute sau până trece testul scobitorii.

Poftă bună și Sărbători liniștite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Rețete pentru întreaga familie





DC Media Group Audience
pixel