Un sfat genial al unei mame pentru a opri plânsul bebelușului: „Se calmează în câteva secunde!” / VIDEO

Data publicării:
Un sfat genial al unei mame pentru a opri plânsul bebelușului: „Se calmează în câteva secunde!” / FOTO: freepik.com @EyeEm
Un sfat genial al unei mame pentru a opri plânsul bebelușului: „Se calmează în câteva secunde!” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Pentru a-și calma copilul care plângea, această mamă a dezvăluit o metodă care funcționează ca prin farmec cu bebelușul ei.



Plânsetele bebelușului fac parte din viața de zi cu zi a tinerilor părinți. Pentru copiii foarte mici, este singurul mijloc de comunicare pentru a-și exprima nevoile și emoțiile.

Ca părinte, nu este întotdeauna ușor să rămâi calm. Chiar dacă, cu timpul și experiența, ajungem să le înțelegem mai bine plânsul (de foame, oboseală etc.) și să găsim soluții pentru a opri lacrimile, se întâmplă uneori ca tatăl sau mama să se simtă complet neajutorați.

Pe rețelele de socializare, Facebook, TikTok și Instagram, mulți părinți își împărtășesc sfaturile pentru a calma aceste plânsete.

Metoda acestei mame pare deosebit de eficientă.

Pe TikTok, Jena Miller, o mamă care postează regulat sfaturi pentru părinți, a distribuit un videoclip în care arată cum, în doar câteva secunde, oprește plânsul bebelușului ei.

Atingeți-i spatele „ca pe un bongo”

În videoclip, o vedem stând cu copilul care plânge în brațe. Apoi îl pune pe burtică și îl lovește ușor pe spate, „ca pe un bongo”, după cum spune ea. Ca prin minune, bebelușul se oprește imediat din plâns. Mai mult, pare să se liniștească și să se bucure de moment.

„Copilul meu a dormit cel mai bine după ce am aflat de acest sfat. Îl folosesc când copilul meu are dureri de burtică și a fost cel mai bun truc pentru a-i calma durerile și a-l relaxa complet”, explică mămica.

@jenamillerco Had his best night of sleep after I learned this trick from my doula! My baby has been dealing with a lit of indigestion & this has been the best tip for soothing his belly & getting his whole body to relax. #newbornbaby #babytips #babytipsandtrick #babyhack #babyhacks #newmomtips #newmomhacks #newmom ♬ original sound - Jen | Toddler + Baby Mom

„Desigur că funcționează, este confortabil chiar și pentru adulți”

În comentarii, părinții i-au mulțumit pentru metodă.

„Copilului meu îi place această poziție și să fie ținut în picioare în timp ce merg. Încep să-mi întăresc și eu spatele!”, spune o mămică.

„Desigur că funcționează, este confortabil chiar și pentru adulți. Îmi ameliorează durerile de stomac”, a mai precizat o altă mămică.

Pentru unii însă, această tehnică nu a avut succesul scontat. Nimic anormal, potrivit lui Jena Miller, care explică că nu toți bebelușii reacționează la fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Metode si tehnici




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel