146.000 de absolvenți de clasa a XII-a și-au luat la revedere de la profesori și colegi. Mesajul emoționant al unui bunic: „E o generație de aur!”

Data publicării:
146.000 de absolvenți de clasa a XII-a și-au luat la revedere de la profesori și colegi. Mesajul emoționant al unui bunic: „E o generație de aur!” / FOTO: capturi video Observator
146.000 de absolvenți de clasa a XII-a și-au luat la revedere de la profesori și colegi. Mesajul emoționant al unui bunic: „E o generație de aur!” / FOTO: capturi video Observator

Cei patru ani de liceu au trecut rapid pentru generația care a început școala cu doi ani de învățământ online din cauza pandemiei. 146.000 de absolvenți de clasa a XII-a și-au luat rămas bun de la profesori și colegi. 



Unii au avut curajul să vorbească despre ce ar trebui schimbat în sistemul de educație. Discursul unei eleve de excepție din Arad a devenit viral, deoarece aceasta a declarat, în fața profesorilor, că școala a fost adesea o sursă de frustrare și dezamăgire pentru mulți elevi.

Mii de baloane, flori și coroane au umplut curțile școlilor din toată țara. 

„În calitate de bunic, am venit aici că să îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să ajung aici să îmi văd nepoata absolventă, lăzăristă. Noroc în viață și bunăstare tuturor. Pentru toți copiii! E o generație de aur! Baftă”, a transmis un bunic, prezent la absolvire, potrivit Observator.

Probele orale pentru Bacalaureatul 2024 încep pe 17 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Homepage





DC Media Group Audience
pixel