Diversificarea corectă a mâncării bebelușului | Evitarea capcanelor comune. Dr. Ioana Stavrositu vine la Părinți Prezenți să ne arate primii pași sănătoși în această etapă importantă / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Diversificarea corectă a bebelușului | Evitarea capcanelor comune. Dr. Ioana Stavrositu vine la Părinți Prezenți să ne arate primii pași sănătoși în această etapă importantă / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Diversificarea corectă a bebelușului | Evitarea capcanelor comune. Dr. Ioana Stavrositu vine la Părinți Prezenți să ne arate primii pași sănătoși în această etapă importantă / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 7 iulie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre diversificare. Alături de dr. Ioana Stavrositu, medic specialist endocrinologie și medic expert nutriționist, vom vedea cum trebuie să facem corect în una dintre etapele esențiale din primul an de viață al unui bebeluș.Părinții sunt „asaltați” de informațiile pe care le primesc de la cei din jur în perioada de diversificare a bebelușului. Persoanele mai în vârstă îți spun să îi dai copilului ce mănânci și tu, alte persoane te vor speria în legătură cu posibilele alergii, iar la finalul zilei, nu mai înțelegi nimic!

De aceea, la Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro, va veni alături de noi un specialist în psihologia diversificării, adică nu se ocupă doar de mâncare ci și de ce se întâmplă în creier atunci când copilul vede mâncarea: dr. Ioana Stavrositu, medic specialist endocrinologie, medic nutriționist.

Dr. Ioana Stavrositu, medic specialist endocrinologie și medic expert nutriționist / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul acestei ediții vom aborda următoarele subiecte: 

Pregătirea pentru diversificare

Semnele care arată că micuțul e pregătit pentru diversificare

Cu ce începem diversificarea?

Farfuria perfectă pentru un bebeluș

Bebelușul scuipă mâncarea

Alergiile la copii

„Sarea în bucate”

Zahărul, mai „celebru” decât sarea

„Dă-i fier. Să nu aibă anemie!”

Cum împrietenim copiii cu alimentele încă de la început?

Ce alimente le dăm și ce nu în vacanță?

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 7 iulie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

Youtube video image

---------------------------------------------------------------------------------

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                        

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                         

Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro                            

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici                       

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                            

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                             

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                               

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro                      

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro                  

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34         

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri

DC Media Group Audience
pixel