Radu Leca, la Părinți Prezenți! Care sunt limitele copilului? De ce vor părinții micuți campioni? Consecințele devastatoare ale supraîncărcării / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Radu Leca, la Părinți Prezenți! Care sunt limitele copilului? De ce vor părinții micuți campioni? Consecințele devastatoare ale supraîncărcării / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Radu Leca, la Părinți Prezenți! Care sunt limitele copilului? De ce vor părinții micuți campioni? Consecințele devastatoare ale supraîncărcării / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 7 aprilie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vedea care sunt limitele copilului. Alături de psihologul Radu Leca vom vedea de ce părinții își doresc copii campioni și care sunt consecințele devastatoare ale supraîncărcării micuțului.Se tot vorbește despre faptul că părinții trebuie să impună limite copilului pentru a se dezvolta în mod sănătos. Este perfect adevărat!

Însă, aproape nimeni nu vorbește despre ce limite ar trebui să impună copilul părinților pentru a se dezvolta într-un mod sănătos.

Pentru că trăim într-o societate care se dezvoltă rapid, iar competiția și perfecționismul sunt considerate esențiale pentru succes. Prin urmare, mulți părinți își doresc să-și pregătească copiii înscriindu-i la fel și fel de cursuri, concursuri și activități extracurriculare.

Acest lucru nu este rău, însă problema vine atunci când începi să adaugi presiune inutilă asupra copiilor și nu este loc pentru greșeli, odihnă, joacă sau hobby-uri.

Psihologul Radu Leca, colegul nostru de la emisiunea Ultrapsihologie, ne va spune care sunt consecințele de a cere prea mult de la copiii tăi și cum ar trebui să procedăm corect.

SURSA FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul acestei ediții vom aborda următoarele subiecte:

Părinții care vor copiii campioni

Copilul supraîncărcat cu activități

„Simptomele” copilului supraîncărcat

Consecințele supraîncărcării copilului

Concursurile școlare și extrașcolare

Gestionarea presiunii părinților

De ce activități are nevoie copilul?

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 7 aprilie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

---------------------------------------------------------

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                        

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici                

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                     

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                      

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro               

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro           

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34  

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Părinți prezenți

DC Media Group Audience
pixel