Alexandra Stoica, la Părinți Prezenți! Stima de sine a copilului, ingredientul cheie pentru succes: Cum să o construim puternică și să nu o sabotăm / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stoica, la Părinți Prezenți! Stima de sine a copilului, ingredientul cheie pentru succes: Cum să o construim puternică și să nu o sabotăm / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Alexandra Stoica, la Părinți Prezenți! Stima de sine a copilului, ingredientul cheie pentru succes: Cum să o construim puternică și să nu o sabotăm / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 14 aprilie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre stima de sine a copiilor. Alături de Alexandra Stoica, consilier specialist parenting, vom vedea cum stima de sine influențează succesul sau eșecul în viață.Stima de sine a fost subiectul unor numeroase studii și analize, iar psihologul Daniel David, cercetător și profesor, a investigat în profunzime acest aspect în lucrarea sa „Psihologia poporului român”.

În această carte, sociologul arată că stima de sine a românilor este scăzută.

Și cum să fie altfel când noi, de când eram mici, am fost crescuți și educați după principiul: „ce o să zică lumea?”, am fost instruiți să ne conformăm normelor sociale, să ne temem de judecățile celor din jur, iar motivația noastră este preponderent externă.

Așa că am adus un specialist alături de noi care să ne arate cum sabotăm fără să vrem stima de sine a copilului, dar care să ne și învețe cum să îi construim o stimă de sine sănătoasă, puternică, astfel oriunde ar merge să știe cine este el: Alexandra Stoica, consilier specialist parenting cu o experiență de 11 ani. Alexandra a lucrat și cu sute de copii timp de 9 ani ca și educatoare, iar de 3 ani este și mama unei fetițe, Aura.

FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul acestei ediții vom aborda următoarele subiecte:

Ce este stima de sine?

Copiii se nasc cu o stimă de sine sănătoasă. Cum o sabotăm?

Semnele unei stime de sine sănătoase/scăzută

Moduri concrete de a clădi stima de sine

Stima de sine și succesul

Egocentrismul

Imaginea de sine

Educația prin „rușine” și „ce-o să zică lumea”

Ocrotirea stimei de sine a copilului

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 14 aprilie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

---------------------------------------------------------

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                  

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                   

Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro                      

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici                 

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                      

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                       

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                         

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro                

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro            

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34   

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Părinți prezenți

DC Media Group Audience
pixel