Andreea și Cătălin Munteanu, la Părinți Prezenți! Instructorii de dans care au pus România pe podiumul mondial cel mai înalt ne spun povestea / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea și Cătălin Munteanu, la Părinți Prezenți! Instructorii de dans care au pus România pe podiumul mondial cel mai înalt ne spun povestea / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Andreea și Cătălin Munteanu, la Părinți Prezenți! Instructorii de dans care au pus România pe podiumul mondial cel mai înalt ne spun povestea / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 5 mai, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre ce se ascunde în spatele succesului mondial. Alături de Andreea și Cătălin Munteanu, instructorii de dans care au pus România pe podiumul mondial cel mai înalt, vom vedea ce ar trebui părinții să știe pentru ca micuții lor să își găsească pasiunea pe care să o exploateze la maximum.Andreea și Cătălin Munteanu, de la iDance, instructorii de dans care au pus România pe podiumul mondial cel mai înalt cu Radu Manole care a câștigat 9 titluri de campion Mondial la salsa junior, vin în platoul Părinți Prezenți!

Andreea și Cătălin, care dețin și ei o serie premii extrem de importante în arta dansului latin la categoria perechi salsa profesioniști, îl antrenează de câțiva ani pe Radu. Ei se ocupă atât de coregrafie, cât și de partea tehnică a dansului.

Despre ce se ascunde în spatele succesului și despre ce ar trebui părinții să știe pentru ca micuții lor să își găsească pasiunea pe care să o exploateze la maximum vom afla duminică de la Cătălin și Andreea Munteanu.

FOTO: Andreea și Cătălin Munteanu / @ParintisiPitici.ro

În cadrul acestei ediții vom aborda următoarele subiecte:

Radu Manole, de 9 ori campion mondial la salsa junior

Momentele dificile din drumul spre succes

Importanța părinților în viața unui campion mondial

Cea mai importantă calitate pe care trebuie să o aibă părinții sportivilor mici de performanță

La ce sport este bun copilul?

Vârsta la care copilul arată că este pregătit de performanță

Andreea și Cătălin Munteanu, despre sacrificii, muncă și disciplină

Niciun ajutor pentru copiii care duc România pe podium

Puterea exemplului

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 5 mai, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

---------------------------------------------------------

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                    

Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro                       

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici                  

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                       

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                        

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                          

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro                 

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro             

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34    

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel