Renata Iancu, la Părinți Prezenți! Copilul și divorțul părinților. Cum explicăm micuțului ceea ce s-a întâmplat, de ce adulții merg pe drumuri separate? / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Renata Iancu, la Părinți Prezenți! Copilul și divorțul părinților. Cum explicăm micuțului ceea ce s-a întâmplat, de ce adulții merg pe drumuri separate? / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Renata Iancu, la Părinți Prezenți! Copilul și divorțul părinților. Cum explicăm micuțului ceea ce s-a întâmplat, de ce adulții merg pe drumuri separate? / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, moderată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 31 martie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom discuta despre divorțul părinților. Alături de psihologul Renata Iancu vom vedea cum să explicăm unui copil ceea ce s-a întâmplat și de ce părinții lor merg pe drumuri separate.În viața noastră, există momente când drumurile cuplului devin neclare și, în ciuda eforturilor, călătoria comună ajunge la o răscruce dureroasă.

Nici măcar nu mai contează motivele, cine-i vinovat, cum s-a consumat relația. În schimb, preocuparea principală devine adesea despre modul în care ne descurcăm cu următorii pași, mai ales atunci când există copii implicați.

Cum explicăm unui copil ceea ce s-a întâmplat și de ce părinții lor merg pe drumuri separate? Foarte mulți copii trec printr-o traumă care poate fi provocată mai ales de modul greșit în care părinții aleg să se separe.

Așa că la Părinți Prezenți va veni un specialist pentru a ne oferi cele mai bune sfaturi cu privire la acest subiect greu: psihologul Renata Iancu.

FOTO: ParintisiPitici.ro

Vom afla în această ediție:

Ce îi spunem pentru prima dată copilului?

Cum simte copilul separarea părinților?

Părinții să rămână împreună până când mai crește copilul?

Cum simte adultul divorțul?

Capcanele divorțului

Cum minimalizăm suferința provocată de divorț, atât pentru copil, cât și pentru părinți?

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 31 martie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                       

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici               

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                    

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                     

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro              

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro          

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34 

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri

DC Media Group Audience
pixel