„Vreau doar să dorm…” O tânără mamă izbucnește în plâns pentru că bebelușul ei nu doarme toată noaptea / VIDEO

Data publicării:
„Vreau doar să dorm…” O tânără mamă izbucnește în plâns pentru că bebelușul ei nu doarme toată noaptea / FOTO: captură video TikTok @lelo_compte_spam
„Vreau doar să dorm…” O tânără mamă izbucnește în plâns pentru că bebelușul ei nu doarme toată noaptea / FOTO: captură video TikTok @lelo_compte_spam

O mărturie emoționantă pe TikTok de la această tânără mamă care s-a refugiat în mașina ei în miezul nopții pentru a-și împărtăși disperarea. Epuizată, ea explică că cel mic încă nu doarme noaptea. Pe rețelele de socializare abundă mărturiile mamelor. Uneori neinteresante, dar adesea amuzante sau relevante.

Cea a acestei mame, pe nume Lelo pe TikTok, este aproape de utilitate publică.

O mărturie care vine din inimă, care ne amintește că a fi mamă unui copil mic poate fi o adevărată provocare.

Și în astfel de cazuri, nu ar trebui să ezităm să vorbim despre asta.

Lelo, din mașina ei, își începe mărturia astfel: „Este ora 2 a.m. Acest videoclip nu va fi foarte pozitiv. În plus, știu că majoritatea videoclipurilor mele nu sunt foarte pozitive în acest moment. Și eu mi-aș dori să fac vlog-uri perfecte pentru mame, unde totul merge bine, unde copiii sunt bine îmbrăcați, sunt bine pieptănați, unde casa este perfectă, dar, de fapt, asta nu este viața reală. Ei bine, pentru mine, asta nu este viața reală în acest moment.”

„Îmi distruge relația, distruge totul”

Tânăra mamă continuă cu vocea tremurândă: „Uite, cel mic încă nu doarme noaptea și de fapt distruge totul. Îmi distruge relația, îmi distruge totul, îmi distruge nervii. Este de nesuportat. Este oribil, este cea mai urâtă tortură. Spune-le că am luat mașina, că m-am săturat și am ieșit să iau aer. Nu mai suport. Vreau doar să dorm, e oribil.”

Ea explică apoi cum au început aceste nopți aproape nedormite: „Nu am experimentat deloc asta cu primul copil, care a dormit toată noaptea la 14 luni. […] Cu cel mic, e insuportabil de când a avut gastroenterită. La un moment dat, părea că începe să doarmă toată noaptea, apoi a avut acea nenorocită de gastroenterită și de atunci ne chinuim. Nu mai suport, nu mai știu ce să fac”, a mărturisit ea, plângând.

O mărturie autentică a cărei concluzie este la fel de autentică: „Este important pentru mine să țin un jurnal de bord adevărat, al unei mame adevărate. Cred că sunt departe de a fi singura care se confruntă cu asta. Și tuturor celor care îmi spun să mă bucur pentru că aceștia sunt cei mai buni ani din viața mea, le spun că se înșală. Nu sunt cei mai buni ani, pentru că sunt epuizată!”

@lelo_compte_spam Après y’a des moments merveilleux, je sais que c’est passager ❤️ je veux juste montrer des fortes émotions que je vis par moment.. #maman #quotidiendemaman #viedemaman #bebe #mereimparfaite #sommeil ♬ son original - lelo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Comportamente si Emotii

DC Media Group Audience
pixel