Coach transformațional Alexandra Șerb, despre ce înseamnă cu adevărat să fii un PĂRINTE PREZENT! / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Coach transformațional Alexandra Șerb, despre ce înseamnă cu adevărat să fii un PĂRINTE PREZENT! / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Coach transformațional Alexandra Șerb, despre ce înseamnă cu adevărat să fii un PĂRINTE PREZENT! / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre ce înseamnă cu adevărat să fii un părinte prezent. Alături de invitata noastră coach transformațional pentru părinți Alexandra Șerb, cunoscută și ca „Mamă la pătrat”, vom descoperi profunzimile rolului de părinte prezent.Atunci când am ales numele pentru această emisiune, Părinți Prezenți, am avut în minte imaginea părinților implicați, autentici, informați, mereu acolo pentru copiii lor.

Însă, duminică, vom explora profunzimile rolului de părinte prezent, vom descoperi secretele unei prezențe autentice și vom vedea cum putem construi conexiuni durabile cu copiii noștri, alături de coach transformațional pentru părinți Alexandra Șerb, cunoscută și ca „Mamă la pătrat”.

A fi un părinte prezent înseamnă mult mai mult decât a fi doar acolo fizic. Este despre a oferi copilului tău nu doar timp, ci și atenție și conexiune emoțională. Este așezarea calității în fața cantității și crearea unui mediu în care copilul să se simtă susținut, iubit și înțeles. Asta înseamnă să te implici activ în viața lor, să asculți cu atenție, să împărtășești bucuriile și să îi ajuți să depășească provocările. Fiind prezent, devii un pilon de stabilitate în viața copilului tău, contribuind la dezvoltarea sa emoțională și cognitivă într-un mod pozitiv și sănătos.

FOTO: ParintisiPitici.ro

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre ce înseamnă cu adevărat să fii un părinte prezent! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Youtube video image

 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici         

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici        

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                             

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv              

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro       

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro   

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel