Disciplina în școala românească. Prof. Florian Lixandru, la DC Edu / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Disciplina în școala românească. Prof. Florian Lixandru, la DC Edu
EXCLUSIV
Disciplina în școala românească. Prof. Florian Lixandru, la DC Edu

Florian Lixandru, profesor și secretar de stat în Ministerul Educației este invitat la emisiunea DC Edu. Emisiunea este realizată de Sorin Ivan, decan, director al revistei Tribuna Învățământului și va fi difuzată luni, la ora 9:00, pe DCNews TV, DCNews și Părinți și Pitici. 

Florian Lixandru și-a dedicat viața educației și nu a ars nici o etapă în cariera profesională, după cum chiar el declară. Demnitarul a fost director de școală și inspector general adjunct în cadrul ISMB înainte de a ajunge secretar de stat în Ministerul Educației. 

În cadrul emisiunii, vor fi abordate teme precum disciplina în școala românească, mijloace pentru prevenirea bullyingului, violenței și împotriva folosirii drogurilor.

De asemenea, se va discuta despre rezultatele simulărilor, despre dificultățile și provocările profesiei didactice și problemele învățământului rural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri

DC Media Group Audience
pixel