Dr. Ilinca Tranulis, la Părinți Prezenți! Cum pot depăși mamele provocările alăptării cu succes și cum îi implicăm și pe tătici? / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Ilinca Tranulis, la Părinți Prezenți! Cum pot depăși mamele provocările alăptării cu succes și cum îi implicăm și pe tătici? / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Dr. Ilinca Tranulis, la Părinți Prezenți! Cum pot depăși mamele provocările alăptării cu succes și cum îi implicăm și pe tătici? / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 28 ianuarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre alăptare. Alături de invitata noastră Ilinca Tranulis, medic pediatru specialist, consultant în lactație certificat internațional, vom vedea care sunt provocările pe care le pot întâmpina multe mămici în acest proces aparent natural, dar și soluțiile.Multe mame constată că alăptarea nu este chiar atât de simplă. Conform celor mai recente statistici ale Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), rata alăptării exclusive este de 12,6%, plasând România printre ultimele țări din Europa. Dacă aruncăm o privire asupra datelor dinamice, trendul nu este unul îmbucurător. Se observă o descreștere a ratei alăptării exclusive în ultimii ani, în timp ce media europeană se situează la 25%, iar pe plan global aceasta atinge 41%.

Acest procent mic este un semnal de alarmă și observăm că mamele se confruntă cu provocări în această privință. 

De aceea am invitat-o la Părinți Prezenți pe Ilinca Tranulis, medic pediatru specialist, consultant în lactație certificat internațional și mamă de trei copii alăptați și diversificați cu succes. Din dorința de a ajuta și sprijini mamele, în 2012 a înființat primul call-center de consiliere în alăptare din România, iar urmarea firească a fost deschiderea Clinicii de Alăptare.

FOTO: ParintisiPitici.ro

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 28 ianuarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre cum să faceți din alăptare un succes și cum puteți implica și tăticii în acest proces! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici          

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                 

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici         

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                              

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv               

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                 

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro        

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro    

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34    Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel