Ioana Georgescu, la Părinți Prezenți! Evoluția neuropsihică a copilului, de la bebeluș la adolescent: Semnalele care pot indica posibile probleme în dezvoltarea cognitivă a micuților / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Georgescu, la Părinți Prezenți! Evoluția neuropsihică a copilului, de la bebeluș la adolescent: Semnalele care pot indica posibile probleme în dezvoltarea cognitivă a micuților
EXCLUSIV
Ioana Georgescu, la Părinți Prezenți! Evoluția neuropsihică a copilului, de la bebeluș la adolescent: Semnalele care pot indica posibile probleme în dezvoltarea cognitivă a micuților

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, ne așteaptă un subiect extrem de important: evoluția neuropsihică a copilului, de la bebeluș la adolescent. Alături de invitata noastră, psihiatru pediatru Ioana Georgescu, vom explora dezvoltarea cognitivă a copiilor și vom descoperi cât de important este să acordăm atenție sănătății mintale a celor mici.În timpul emisiunii Părinți Prezenți, vom explora diversele aspecte ale dezvoltării copiilor, punând accentul pe provocările ce pot apărea în sfera neuropsihică. Vom naviga prin semnalele care ar putea indica eventuale probleme în dezvoltarea cognitivă a celor mici și ne propunem să dezbatem modalități de identificare în stadiile incipiente.

Cu ajutorul psihiatrului pediatru Ioana Georgescu, de la clinica The Mind, vom aduce în prim-plan nu doar aspectele problematice, ci și soluțiile și sfaturile practice pentru părinți. Discuțiile noastre vor viza cum să recunoaștem semnalele de alarmă și, mai important, cum să evităm capcanele care pot afecta negativ dezvoltarea armonioasă a micuților noștri.

Așadar, pregătiți-vă să explorați lumea fascinantă a creșterii și să descoperiți cum să fiți ghidul cel mai înțelept pentru copiii voștri! Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15:00! Va fi transmisă pe canalele noastre de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici     

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                            

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici    

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                         

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv          

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                            

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel