Medicul veterinar Adrian Iurcenco, la DC Anima! Sfaturi prețioase pentru proprietarii de animale

Data publicării:
Medicul veterinar Adrian Iurcenco, la DC Anima! Sfaturi prețioase pentru proprietarii de animale
EXCLUSIV
Medicul veterinar Adrian Iurcenco, la DC Anima! Sfaturi prețioase pentru proprietarii de animale

Invitatul de duminică al lui Tudor-Tim Ionescu la DC Anima este medicul veterinar Adrian Iurcenco. Aceasta este a doua ediție a emisiunii DC Anima, difuzată în fiecare duminică, de la ora 13:00, la DCNewsTV, pe site-urile DCNews.ro și PărințișiPitici.ro. Medicul veterinar Adrian Iurcenco este specializat în medicină veterinară de urgență și terapie intensivă, medicină internă, chirurgie și imagistică. În 2007, după ce a făcut un internship rotațional la Facultatea de Medicină Veterinară din Utrecht, a revenit în țară și a fondat Serviciul de ambulanță veterinară Speedvet, având o abordare occidentală.

Trei ani mai târziu a deschis și Clinica de urgențe și terapie intensivă. A urmat mai multe cursuri în Elveția, Olanda, Luxemburg, Portugalia, ca în 2014 să fondeze Societatea Română de Urgențe și Terapie Intensivă Veterinară (RoVECCS) împreună cu alți medici veterinari implicați și interesați de medicina de urgență veterinară. 

Sfaturi pentru proprietarii de animale

Prin prisma acestor aspecte, emisiunea de duminică, 10 martie, va dezbate mai multe subiecte precum:

- Urgențele veterinare din orașe. 

- Sfaturi pentru proprietarii de animale. Când pot recunoaște o urgență.

- Vaccinarea anuală, noile recomandări.

Vor fi abordate și alte subiecte importante pentru iubitorii și proprietarii de animale, foarte utile și adaptate ultimelor descoperiri din medicina veterinară. 

Nu ratați emisiunea de duminică, de la ora 13:00!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel