Pedodontul Maria Nicoară, la Părinți Prezenți, despre importanța dinților de lapte ai copiilor! Veți descoperi lucruri geniale la care nici nu v-ați fi gândit! / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Pedodontul Maria Nicoară, la Părinți Prezenți, despre importanța dinților de lapte ai copiilor! Sunt fundamentali pentru sănătatea viitoare a micuțului / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Pedodontul Maria Nicoară, la Părinți Prezenți, despre importanța dinților de lapte ai copiilor! Sunt fundamentali pentru sănătatea viitoare a micuțului / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 17 decembrie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre un subiect extrem de important: importanța dinților de lapte. Alături de invitata noastră, pedodontul Maria Nicoară, de la clinica CityDent, vom descoperi de ce aceștia sunt fundamentali pentru sănătatea viitoare a micuțului.Mulți părinți trec cu vederea importanța dinților de lapte ai copiilor lor, considerând că acești dinți sunt trecători și nu merită aceeași atenție ca dinții definitivi. Cu toate acestea, este esențial să înțelegem că dinții de lapte sunt vulnerabili la infecții și alte probleme dentare, iar neglijarea lor poate avea consecințe grave pe termen lung pentru sănătatea orală a copiilor.

Am discutat cu pedodontul Maria Nicoară pentru a ne dezvălui importanța acordată dinților de lapte și motivele pentru care nu ar trebui niciodată subestimată puterea unui zâmbet sănătos. Dinții de lapte nu sunt doar temporari, ci joacă un rol important în dezvoltarea ulterioară a dinților definitivi și a structurii orale a copilului. Este foarte important să acordăm atenție specială igienei orale a copiilor noștri, încă de la o vârstă fragedă.

Dr. Nicoară subliniază, de asemenea, că relația dintre micii pacienți și medicii dentiști este similară cu o sămânță pe care trebuie să o îngrijim cu grijă din copilărie. Prin educarea copiilor cu privire la importanța sănătății orale și prin asigurarea unui mediu prietenos și plin de încredere la cabinetul dentist, putem contribui la formarea unui obicei sănătos în ceea ce privește îngrijirea dinților.

De asemenea, dr. Maria Nicoară a adus un model de dinți pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cum apare caria, ce se întâmplă cu nervul dentar și cum trebuie să spălăm corect dinții copiilor noștri. Ea ne-a oferit sfaturi valoroase cu privire la alegerea periuței de dinți și a pastei de dinți potrivite pentru copilul nostru, precum și la tehnicile de periaj care pot preveni problemele dentare.

Așadar, vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 17 decembrie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi lucruri la care nici nu v-ați fi gândit! Va fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici      

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                             

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici     

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                          

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv           

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                             

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri

DC Media Group Audience
pixel