Rolul animalelor în viața noastră. Avocatul Poporului, Renate Weber: „Odată ce ai acceptat să iei lângă tine un suflețel de genul acesta, responsabilitatea este cuvântul de ordine” / VIDEO

Data publicării:
Rolul animalelor în viața noastră. Avocatul Poporului, Renate Weber „Odată ce ai acceptat să iei lângă tine un suflețel de genul acesta, responsabilitatea este cuvântul de ordine” / FOTO: freepik.com@freepic.diller
EXCLUSIV
Rolul animalelor în viața noastră. Avocatul Poporului, Renate Weber „Odată ce ai acceptat să iei lângă tine un suflețel de genul acesta, responsabilitatea este cuvântul de ordine” / FOTO: freepik.com@freepic.diller

Renate Weber, Avocatul Poporului, a dost invitata de duminică al lui Tudor-Tim Ionescu la DC Anima. Vezi în articol despre ce s-a discutat.



Invitatul de duminică al lui Tudor-Tim Ionescu la DC Anima este Avocatul Poporului Renate Weber. În cadrul emisiunii de astăzi s-a vorbit, printre altele, despre rolul animalelor în viața noastră.

„Sunt momente când o pun pe Miți, pisica mea, pe același plan cu fiica mea. De multe ori chiar le încurc numele chiar să fiu sinceră. După fiica mea, bineînțeles, este cel mai important personaj din viața mea în acest moment. Totul este în funcție de ea. Odată ce ai acceptat să iei lângă tine un suflețel de genul acesta, responsabilitatea este cuvântul de ordine. Lăsăm la o parte iubirea, care evident există, dar responsabilitatea este cea mai importantă. E obligația ta să o faci. Nu poți să-l ții în casă ca pe un prizonier”, povestește Renate Weber despre pisica ei. 

Aceasta mai spune că nu acceptă ideea că unele persoane care își cumpără animale, dar mai apoi le abandonează. 

Avocatul poporului spune chiar că, „sufletește, mi se pare că sunt deschise animăluțele în a-i ajuta pe bipezi, decât sunt unii dintre semenii noștri”.

Renate Weber s-a născut la data de 3 august 1955 în orașul Botoșani. A absolvit în anul 1979 Facultatea de Drept a Universității din București. Din același an, profesează avocatura în cadrul Baroului din București, până în decembrie 2004.

Citește și „Adrian Dragotă, expert în lumea pisicilor, dezvăluie mituri despre feline / VIDEO”

Despre acest subiect, dar și alte aspecte importante puteți urmări în emisiunea de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Invitati si Interviuri




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel