Elevii au susținut ultima probă a examenului de Bacalaureat. „Sper la nota maximă”

Data publicării:
Elevii au susținut ultima probă a examenului de Bacalaureat. „Sper la nota maximă” / FOTO: freepik.com@ vladimirpolikarpov
EXCLUSIV
Elevii au susținut ultima probă a examenului de Bacalaureat. „Sper la nota maximă” / FOTO: freepik.com@ vladimirpolikarpov

Ultima probă scrisă de la Bacalaureat 2024 s-a desfășurat joi, 4 iulie. O parte dintre candidați s-au arătat încântați de subiectele primite, la fel ca și la probele anterioare.Joi, absolvenții de liceu au susținut proba la alegere a profilului și specializării (Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie). Baremele de corectare și rezolvare a subiectelor au fost publicate de Ministerul Educației și pot fi consultate AICI

„Sper la nota maximă”

Elevii care au ales să susțină examenul la Informatică spun că nivelul de dificultate a fost destul de scăzut, iar subiectele au fost accesibile.

„Proba de astăzi mi s-a părut cam la fel cu celelalte două, adică având un nivel de dificultate mediu spre ușor, din punctul meu de vedere. Și la această probă Ministerul s-a ținut de cuvânt spunând că va da un subiect destul de ușor ca să ne descurcăm majoritatea dintre noi. Eu am dat la Informatică, la noi a fost ok.

Da, au fost câteva exerciții care ne-au pus în dificultate, dar nu au fost imposibile. Da, chiar sper la nota maximă”, ne-a spus Eliza Curelariu, elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Botoșani.

Pe de altă parte, cei care au susținut examenul la Logică spun că au întâmpinat dificultăți la ultima parte.

„Am încurcat puțin diagramele Venn, ceilalți colegi spuneau la fel. Prima era validă și a doua era nevalidă, dar eu am pus că și prima era nevalidă. Sper doar să fie singura greșeală. 9 cred că pot să iau”, a spus eleva.

Când se afișează rezultatele

Afișarea primelor rezultate (în centrele de examen și online) este programată în data de 8 iulie, până la ora 12:00, iar afișarea rezultatelor finale este programată în data de 12 iulie (în centrele de examen și online). Ca și în anii anteriori, numele și prenumele candidaților vor fi înlocuite de coduri.

Citește și „Industria meditațiilor a bubuit și în acest an! Elev: „Credeți că se poate lua BAC-ul cu ce s-a făcut la școală?" Părinții au scos din buzunar 600 lei/săptămână ca să-i pregătească pe copii”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Educatie

DC Media Group Audience
pixel