Logopedul Iuliana Baban, la Părinți Prezenți. Ce stimulează vorbirea copilului și ce o încurcă? / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Logopedul Iuliana Baban, la Părinți Prezenți. Ce stimulează vorbirea copilului și ce o încurcă? / FOTO: ParintisiPitici.ro
EXCLUSIV
Logopedul Iuliana Baban, la Părinți Prezenți. Ce stimulează vorbirea copilului și ce o încurcă? / FOTO: ParintisiPitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 3 martie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom discuta despre vorbirea copiilor. Alături de invitata noastră Iuliana Baban, logoped, vom descoperi ce activități stimulează vorbirea copilului, ce activități o încurcă, dar și ce probleme pot apărea.Vorbirea este unul dintre cele mai complexe procese cognitive! Vorbirea este considerată de specialiști „regină” printre celelalte procese cognitive, cum ar fi atenția, memoria, logica, gândirea.

Pentru că dacă nu este dezvoltată vorbirea, atunci cu siguranță copilul mai are o problemă asociată și ea trebuie căutată undeva mai adânc în creierul copilului.

Așadar, vom discuta despre vorbirea copilului. Ce activități stimulează vorbirea și ce activități o încurcă, dar și ce probleme pot apărea alături de logopedul Iuliana Baban.

Logoped Iuliana Baban / FOTO: ParintisiPitici.ro

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 3 martie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre vorbirea copilului! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici             

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                    

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici            

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                 

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                  

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                    

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro           

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro       

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Părinți prezenți

DC Media Group Audience
pixel