Mesaj de susținere de la echipa națională a României pentru elevii care susțin astăzi Evaluarea Națională. „Vă ţinem pumnii aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Mesa de susținere de la echipa națională a României pentru elevii care susțin astăzi Evaluarea Națională. „Vă ţinem pumnii aşa cum şi voi o faceţi pentru noi” / FOTO: capturăvideo Facebook@echipanațională
Mesa de susținere de la echipa națională a României pentru elevii care susțin astăzi Evaluarea Națională. „Vă ţinem pumnii aşa cum şi voi o faceţi pentru noi” / FOTO: capturăvideo Facebook@echipanațională

Elevii care susțin astăzi prima probă la Evaluarea Națională au primit un mesaj surpriză.



Este vorba despre un mesaj de susținere și încurajare chiar din partea jucătorilor echipei naționale care se află acum în Germania la EURO 2024.

Mesajul a fost transmis prin intermediul mijlocaşului Răzvan Marin.

„Nu doar noi avem de trecut un test important zilele acestea, ci şi elevii de clasa a opta. Aşa că vă urăm mult succes, dragi elevi la Evaluarea Naţională.

Vă ţinem pumnii aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”, a spus Răzvan Marin, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Peste 160.400 de absolvenți ai clasei a VIII-a au fost înscriși pentru a susține Evaluarea Națională, anunță Ministerul Educației, într-un comunicat de presă, transmis cu o zi înainte de a începe examenele.

Marți, 25 iunie, elevii de clasa a VIII-a dau proba scrisă la limba și literatura română. Accesul în sală al elevilor este permis între orele 8 – 8.30, mai spune Ministerul Educației.

Nu este permis accesul în sala de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări, cărți, care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și cu telefoane mobile sau instrumente electronice de calcul, de stocare de informații sau de comunicare.

“Peste 160.400 de absolvenți ai clasei a VIII-a au fost înscriși în vederea susținerii examenului, organizat în 3.392 de unități de învățământ/centre de examen, conform datelor transmise de inspectoratele școlare județene”, anunță Ministerul Educației.

Prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a începe marți, 25 iunie, cu testarea cunoștințelor de limba și literatura română.

Următoarea probă (matematică) va avea loc joi, 27 iunie, iar proba pentru elevii care au studiat limba și literatura maternă este programată vineri, 28 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Educatie




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel