Psihoterapeutul Diana Todeancă vine la Părinți Prezenți! Strategii de protecție și curaj în fața bullyingului: Află secretele pentru a-ți proteja copiii!

Data actualizării: | Data publicării:
Psihoterapeutul Diana Todeancă vine la Părinți Prezenți! Strategii de protecție și curaj în fața bullyingului: Află secretele pentru a-ți proteja copiii!
EXCLUSIV
Psihoterapeutul Diana Todeancă vine la Părinți Prezenți! Strategii de protecție și curaj în fața bullyingului: Află secretele pentru a-ți proteja copiii!

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 1 octombrie, începând cu ora 13:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, ne așteaptă o discuție importantă și sensibilă. Alături de psihoterapeutul Diana Todeancă vom aborda o temă care ne afectează pe toți: bullyingul. Acesta este un aspect esențial pe care trebuie să îl înțelegem mai bine pentru a putea face ceva în legătură cu el.Cifrele nu mint, și, conform Organizației „Salvați Copiii”, avem statistici tulburătoare: 73% dintre elevi au fost martorii unei situații de bullying în mediul școlar; 3 din 10 copii sunt excluși în mod constant din grupul de colegi; 3 din 10 copii sunt amenințați cu bătaia sau lovirea de către colegi; 1 din 4 copii a fost umilit în fața colegilor.

Aceste statistici sunt, fără îndoială, un semnal de alarmă. Cu alte cuvinte, ele ne arată că fiecare dintre copiii noștri se află în pericolul de a deveni victima unor experiențe dureroase precum umilirea, excluderea, bârfele răutăcioase, loviturile sau alte forme de abuz.

Scopul discuției noastre este să oferim răspunsuri părinților la întrebările precum: cum îi putem ajuta pe copiii noștri să-și dezvolte demnitatea, să stabilească limite sănătoase, să prevină conflictele și să nu devină victime ale bullyingului?

Invitata noastră, psihoterapeutul Diana Todeancă, vine cu sfaturi și strategii pentru că, uneori, ca părinți, suntem tentați să intervenim în diverse moduri, dar este esențial să știm cum să facem asta în mod eficient pentru binele copiilor noștri. Vom discuta despre cum să nu transformăm copiii în agresori, să nu-i facem să se simtă neajutorați sau să le ignorăm suferința. Vom scoate sub lupă această problemă și vom căuta soluții împreună!

2. -imagine fara descriere- (psihoterapeutul-diana-todeanca-vine-la-parinti-prezenti-strategii-de-protectie-si-curaj-in-fata-bullyingului-afla-secretele-pentru-a-ti-proteja-copiii-2_99649500.jpg)

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 1 octombrie, începând cu ora 13:00! Emisiunea va fi transmisă pe canalele noastre de YouTube și pe paginile de Facebook ale Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici  

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                         

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici 

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                      

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv       

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                         

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel