Șefă de promoție la 61 de ani. Veronica Berar: „Eu am avut un vis dintotdeauna”

Data publicării:
Șefă de promoție la 61 de ani. Veronica Berar „Eu am avut un vis dintotdeauna” / FOTO:Facebook@ USAMV Cluj
Șefă de promoție la 61 de ani. Veronica Berar „Eu am avut un vis dintotdeauna” / FOTO:Facebook@ USAMV Cluj

Vârsta nu este un obstacol atunci când vrei să-ți îndeplinești visurile!Vernonica Berar este dovada că niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce-ți dorești. La 61 de ani aceasta anabsolvit Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Dar nu a absolvit-o oricum, ci ca șefă de promoție, cu 10 pe linie.

La 61 de ani, Veronica Berar a devenit inginer piscicol după ce a absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

“La îndemnul celei mai bune prietene, din Baia Mare, Corina, m-am înscris la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specialitatea Piscicultură și Acvacultură, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Iar în momentul în care faci ceea ce îți dorești, n-ai cum să faci prost sau n-ai cum să nu reușești, pentru că o faci cu drag, o faci pentru că vrei să faci și n-o faci pentru diplomă, pentru bani, pentru nimic. O faci din plăcere.

Repet: când faci ceea ce îți dorești și o faci cu drag și din pasiune, zecele vine, să știți. Iar eu, știți foarte bine, sunt o fire ambițioasă, nu-mi prea place ca cineva să fie în fața mea.

Așa am fost de când mă știu! Am făcut sport de performanță – am fost la fel – am muncit, mi-am făcut o carieră, dar uite acuma îmi place și am făcut din plăcere”, a spus Veronica Berar, pentru Radio Cluj.

Vis împlinit la 61 de ani

Veronica spune că acesta a fost visul ei dintotdeauna, doar că a pus familia pe primul loc, s-a căsătorit, iar cu timpul îți uiți dorințele.

„Și atunci eu am avut un vis dintotdeauna, pentru că noi am mai povestit și știți foarte bine, m-am căsătorit foarte tânără, știți cum e cu serviciul, cu familia și uiți ce ai vrut sau îți uiți visele pentru cei din jurul tău.

Și atunci, acum 4 ani, din nefericire, am rămas singură și atunci era singura mea evadare să-mi trăiesc visul și să mi-l îndeplinesc”, a declarat absolventa pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Educatie
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel