(VIDEO) Câinele de familie alertează părinții cu privire la abuzurile suferite de copilul lor

Data publicării:
Fotografie de la Jenny Uhling/ Pexels
Fotografie de la Jenny Uhling/ Pexels

Una dintre cele mai mari griji pe care le au părinții este aceea de a-și încredința copiii iubiți în mâinile unor oameni de încredere.  Din motive de muncă sau din alte motive se poate întâmpla ca aceștia să nu poată avea grijă de copiii lor.



Grădinițele și școlile sunt în general „suficiente” pentru a „ține” copiii încă de la vârste foarte mici, combinând astfel utilitatea unui loc sigur cu timpul liber și învățarea lor. Dar ce facem atunci când vorbim despre bebeluși?

Dacă părinții au nevoie de cineva care să aibă grijă de ei din când în când și - nu au disponibilitatea rudelor și prietenilor - atunci ar fi nevoiți să recurgă la o figură cunoscută: cea a babysitterului. Dar poți să fii sigur în aceste cazuri? Să aflăm împreună.

Benjamin și Hope Jordan, un cuplu din Carolina, au vorbit despre experiența lor: aveau nevoie de cineva care să aibă grijă de fiul lor,  Finn, care avea doar 7 luni. Desigur, din moment ce nu cunoșteau pe nimeni de încredere, s-au bazat pe CV-urile persoanelor intervievate pentru acea sarcină delicată și pe impresia pe care o avuseseră despre diverșii candidați.

În cele din urmă, alegerea lor a căzut pe o tânără de 22 de ani,  Alexis Khan. Cuplul i-a verificat meticulos antecedentele și nu a găsit nimic alarmant la femeie și, prin urmare, a angajat-o.

Cinci luni mai târziu, însă, atmosfera din casă devenise destul de ciudată... în aer era tensiune și doar o creatură observase: câinele lor de încredere, Killian, o încrucișare între un Labrador și un ciobănesc german. Părinții lui Finn deveniseră suspicioși doar observând reacțiile patrupedului: era nervos și începuse să latre des, ceea ce era foarte anormal având în vedere că stăpânii acestuia în știau ca fiind dulce și iubitor.

Dar apoi și-au dat seama că „dispoziția” câinelui s-a schimbat doar în prezența dădacii ... Killian mârâia feroce la ea și își punea adesea trupul între tânărul de 22 de ani și cel mic. O atitudine destul de neobișnuită care a făcut imediat cuplul să intre la bănuieli în ceea ce o privea pe babysitter. Așa că au decis să adopte un mic truc.

Și-au ascuns unul dintre smartphone-urile în sufragerie, chiar sub o canapea, și au început să înregistreze. Audio captat de dispozitivul mobil i-a șocat: Alexis înjura fără nicio reținere și răcnea la copil numindu-l bastard. Înregistrarea a mai captat și sunete asemănătoare unor palme date cuiva.

În cele din urmă, datorită colaborării cu poliția, cuplul a reușit să o trimită după gratii pe femeie care, după mai bine de un an, a cedat în timpul unui interogatoriu și și-amărturisit vinovăția și faptele.

Citește și:

Mercedes de 165.000 de euro, cadoul oferit de părinți copiilor a ”inflamat” internetul

Cât ți-a dat zâna dinților de fiecare dată când ai pierdut un dinte în copilărie? Oricare ar fi suma, suntem siguri că nu va corespunde sumei absurde cerute de Hunter Curtis, fiul celebrei femei de afaceri de fiul Roxy Jacenkos, adică 125 de euro. 

Sinceră să fiu, când eram copil, nu exista conceptul de a primi bani pentru dintele de lapte caăzut, iar Zâna Măseluță nici măcar nu exista în acele timpuri.

Dar, în prezent, Zâna Măseluță este un personaj bine cunoscut copiilor pentru ”virtutea” ei de a aduce bani în schimbul fiecărui dinte de lapte pierdut. Și în cazul fiului celebrei femei de afaceri, Roxy Jacenkos, această virtute este recunoscută... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Bullying
Tagurile articolului: agresiune babysitter caine copil





DC Media Group Audience
pixel