Mare atenție la copiii care nu fac prostioare! Oksana Ionescu: „E nasol!”

Data publicării:
Mare atenție la copiii care nu fac prostioare! Oksana Ionescu „E nasol!” / FOTO: freepik.com@weyo
Mare atenție la copiii care nu fac prostioare! Oksana Ionescu „E nasol!” / FOTO: freepik.com@weyo

Oksana Ionescu a fost invitata lui Marius Gheorghiu în cadrul podcastului „Celebru și Părinte”.Oksana Ionescu și Marius Gheorghiu au vorbit despre vremea tâmpeniilor la copii.

„Dacă copiii până la 18 ani nu ți-au făcut probleme grave, e foarte nasol! Așteaptă-te că până la 40 de ani nu vei scăpa de el, până la ai lui 40 de ani.

Adică totul trebuie trăiesc la vremea potrivită, este mai indicat ca un copil să facă tâmpenii în adolescență decât tâmpenii interminabile. Și să rămână un adolescent interminabil până la 40-50 de ani. Este o problemă dacă faci tâmpenii după 25-30 de ani. Ecourile sunt mult mai puternice în viața ta. Acolo nu mai vine mama și tata să le rezolve.

De aceea e pe cât se poate de evident să fie cât de cât ecologice, dar de preferat așa punctuale, câteodată și până în 18 ani, ca să le rezolvăm repede. Le-am bifat atunci, mergem în viață liniștiți, mergem fără această curiozitate.

Eu am avut acest parcurs într-o consecutivitate logică. Am avut și partea de copilărie și cea de școală și partea de adolescență și tinerețe”, a spus Oksana Ionescu, la Celebru și Părinte.

Citește și „ACELA este momentul în care eu îmi pierd copilul”. Teodora Mețiu explică cum trebuie să reacționezi ca părinte la micile greșeli ale copilului”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Parenting
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel