Psihologul Irina Mincă, la Părinți Prezenți! Anxietatea școlară, pericolul ascuns din spatele băncilor. Ce presupune și cum putem gestiona situația? / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Psihologul Irina Mincă, la Părinți Prezenți! Anxietatea școlară, pericolul ascuns din spatele băncilor. Ce presupune și cum putem gestiona situația?
EXCLUSIV
Psihologul Irina Mincă, la Părinți Prezenți! Anxietatea școlară, pericolul ascuns din spatele băncilor. Ce presupune și cum putem gestiona situația?

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 22 octombrie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom discuta despre anxietatea școlară, pericolul ascuns din spatele băncilor. Alături de noi o vom avea pe psihologul Irina Mincă, care ne va ajuta să înțelegem mai bine această problemă și să descoperim soluții practice pentru a o gestiona.  Este normal ca începutul anului școlar să stârnească teamă și stres. Cu toate acestea, există cazuri în care aceste emoții devin copleșitoare și evoluează într-o adevărată anxietate școlară.

Tulburările de anxietate sunt cele mai frecvente afecțiuni psihice întâlnite la copii și adolescenți. Pentru că școala este o sursă importantă de stres la această vârstă, la mulți copii anxietatea ia forma anxietății școlare.

Pentru a înțelege mai bine ce presupune anxietatea școlară și cum putem gestiona această situație psihologul Irina Mincă ne va da toate detaliile importante!

2. -imagine fara descriere- (psihologul-irina-minca--la-parinti-prezenti-anxietatea-scolara--pericolul-ascuns-din-spatele-bancilor--ce-presupune-si-cum-putem-gestiona-situatia--video-2_88740700.jpg)

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 22 octombrie, începând cu ora 15:00! Emisiunea va fi transmisă pe canalele noastre de YouTube și pe paginile de Facebook ale Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                           

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici   

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                        

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv         

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                           

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro  Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Invitati si Interviuri

DC Media Group Audience
pixel