Ce ar trebui să le spui bunicilor măcar o dată în viață?

Data publicării:
Ce ar trebui să le spui bunicilor măcar o dată în viață? / FOTO: freepik.com @defstock
Ce ar trebui să le spui bunicilor măcar o dată în viață? / FOTO: freepik.com @defstock

Adesea, bunicii sunt un suport esențial pentru părinți. Există multe lucruri pe care ar trebui să le spunem bunicilor, cel puțin o dată în viață.O mamă a oferit un omagiu emoționant părinților săi pe rețelele sociale. Ce ar face părinții fără ajutorul propriilor părinți? Și, la fel, cum ar fi viața nepoților fără bunicii lor?

Mulți părinți se bazează pe ajutorul lor pentru a face față vieții de familie, care poate fi uneori copleșitoare. Fie că e vorba de a-i duce pe nepoți la școală, de a-i ajuta cu temele sau de a le citi povești.

Citește și Bunicii care au cea mai mare influență asupra copilului, conform unui studiu: „S-a demonstrat că implicarea LOR pare să îi protejeze pe nepoți!”

SURSA FOTO: freepik.com @user14159562

„Ochii copiilor noștri se luminează când vă văd”

O mamă a exprimat recunoștința față de părinții săi printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele sociale, subliniind importanța lor inestimabilă.

Ea remarcă faptul că nu le mulțumim destul de des părinților noștri, deși merită acest lucru în fiecare zi. Adesea uităm că ei nu au fost doar părinți, ci sunt și bunici, și sfaturile lor educative sunt neprețuite.

Mama a scris: „Mulțumesc! Pentru modul în care ochii copiilor mei strălucesc când vă văd. Pentru entuziasmul fiului meu de a răspunde la telefon când îl suni, nerăbdător să îți povestească despre ultimele lui aventuri cu mingea de fotbal, cursurile de Taekwondo sau ultima carte pe care a citit-o.”

Vezi și 3 afirmații pe care bunicii NU ar trebui să le spună nepoților niciodată. Specialiști: „Acestea ar trebui interzise!”

SURSA FOTO: freepik.com @EyeEm

„Știu că într-o zi și copiii mei vă vor mulțumi”

Mama își extinde frumosul tribut cu aceste cuvinte: „Vă mulțumesc pentru momentele de respiro pe care ni le acordați. Poate nu îți dai seama cât de prețios este timpul când este atât de puțin. Este cel mai valoros cadou pe care ni-l puteți oferi. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.”

Ea concluzionează cu o recunoștință suplimentară pentru încrederea acordată și pentru faptul că a fost tratată întotdeauna ca o persoană cu propria identitate, chiar de când era copil: „M-ați învățat că fiecare copil vine pe lume având deja o personalitate unică. Mi-ați arătat cum să echilibrez respectul cu încrederea. Sunt convinsă că și copiii mei vă vor mulțumi într-o zi.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Comportamente si Emotii
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel