Știri de interes
Fotografie de la Phil Nguyen/ Pexels
Mușcăturile copiilor sunt  evenimente ocazionale care nu implică o problemă reală, întrucât micuții noștri le folosesc pentru a-și exprima sentimentele, nefiind încă dezvoltat un limbaj bogat și complex pentru a putea face acest lucru.
Fotografie de la Max Fischer/ Pexels
Între vârstele de 12 și 14 ani se produc transformări importante la nivel fizic, emoțional și social. Înțelegerea a ceea ce se întâmplă cu copiii tăi te ajută să-i însoțești în cel mai bun mod.
Fotografie de la Czapp Árpád/ Pexels
Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de sâmbătă, până târziu în noapte, concomitent cu mai multe ţări europene.
„Nu-mi place să mă joc cu copilul meu”. Psiholog: „Sunt trei motive pentru care există acest blocaj!” / FOTO: freepik.com @ everyonephoto
Mulți părinți nu vor să se joace cu copiii lor. Un psiholog a analizat problema și a identificat trei motive pentru care există un blocaj!
De ce nu funcționează parentingul modern Urania Cremene „Combinația ASTA este cheia” / Sursă foto:captură video YouTube @FainsiSimplu Mihai Morar
Urania Cremene, cea mai cunoscută expertă în parenting din România, a răspuns la o serie de întrebări importante pentru zilele noastre: cum arată un părinte echilibrat? Care este calea de echilibru prin care ne putem crește copiii în era digitală?
Fotografie de la Sunvani Hoàng/ Pexels
Deși auzim adesea că nou-născuții ar trebui să se întindă pe spate, este de asemenea util să-i așezi în poziția culcat. Iată cele 3 motive principale pentru a-ți pune copilul pe burtă în timpul zilei.
Fotografie de la Malidate Van/ Pexels
În acest articol îți vom arăta o rețetă simplă de preparare a somonului pe care o poți include în mod regulat în alimentația ta pentru a-ți crește consumul de pește și a experimenta toate beneficiile acestuia.
Captură Foto Youtube/ Disney and Pixar’s Luca | Official Trailer | Disney+
Luca este un film produs de Disney Pixar în 2021, în care îl joacă Luca Paguro, un monstru marin adolescent care locuiește în Marea Ligurică împreună cu părinții săi, care îi interzic categoric să se ridice la suprafață din cauza pericolelor pe care le poate întâlni, în special prezenței...
Fotografie de la Kampus Production/ Pexels
A-ți determina copilul să doarmă în propriul lui pat poate necesita mult timp, efort și, mai ales, răbdare. Cu toate acestea, cu dragoste, respect și înțelegere, se poate realiza. 
Fotografie de la PxHere
Papa a vorbit despre fenomenele supranaturale și a lansat un nou document pentru recunoașterea lor.
Un băiețel de 10 ani nu a mai putut îndura umilința: Bullyingul a mai făcut o victimă. Părinții au alertat școala de 20 de ori fără să se ia nicio măsură! / FOTO: captură video WTHR
Un copil american și-a luat viața după ce a suferit luni întregi de umilințe din partea colegilor săi de școală. Părinții lui acuză instituția pentru lipsa de reacție. 
Proiect în Parlament. Deputații vor ca dreptul femeilor la avort să fie lege: „Femeile din România nu vor să se întoarcă în anii comunismului!” / FOTO: freepik.com @freepik
Deputații din Comisia pentru drepturile omului au luat o decizie importantă votând în majoritate pentru un raport de adoptare a unui proiect de lege ce privește garantarea dreptului la întreruperea de sarcină. Inițiat de către deputații REPER Oana Cambera, Andrei Lupu și Simina Tulbure, acest...
Fotografie după formular PxHere
Alegerea numelui unui copil este un moment special și important pentru părinți, iar procesul poate varia în funcție de preferințele și valorile fiecărei familii. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să faci această alegere, dar și o listp de nume de origine dacică din care te poți inspira.
Dr. Mihail: „Siropul de tuse e la fel de eficient ca un pahar de apă! Efectiv ar trebui interzis!” / FOTO: freepik.com @Grinvalds
Unul dintre cei mai cunoscuți medici din România, dr. Mihail Pautov, a spus recent că „siropurile de tuse ar trebui interzise” .
Performanță obținută de mai mulți elevi de la un liceu din România / FOTO: PărințișiPitici
EXCLUSIV
Elevii din România continuă să se remarce la diverse concursuri și olimpiade școlare.
Cum să-ţi ajuți copilul să își aleagă cariera potrivită / FOTO: freepik.com@vitalii_petrushenko
Este normal ca adolescenții care sunt pe cale să termine școala secundară să simtă o mare confuzie și nesiguranță cu privire la viitorul lor profesional. Iată câteva sfaturi ca să-ți ajuți copilul în acest sens.
Fotografie de la Kaboompics/ Pexels
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan anunțat vineri lansarea platformei #nofake prin intermediul căreia românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare.
Nu știi dacă să-l dai pe copil la școală sau să-l mai ții un an la grădiniță? Pune-l să deseneze un cerc / FOTO: freepik.com @ wirestock
„Să rămână încă un an la grădi sau să meargă la școală?” este întrebarea care îi frământă pe mulți dintre părinți.
Florile de salcâm Un remediu tradițional pentru afecțiunile copilăriei / FOTO: freepik.com@k_samurkas
Florile de salcâm apar în lunile de primăvară, în mod obișnuit între sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii iunie, în funcție de condițiile climatice. În zonele cu climă mai caldă, salcâmul poate înflori mai devreme, în timp ce în regiunile mai reci, perioada de înflorire poate fi mai...
Should a child learn English, animals, or colors from screens? Marius Zamfir warns parents: "Only AFTER these mechanisms have been UNLOCKED in them!" / PHOTO: freepik.com @ dusanpetkovic
EXCLUSIV
Parents often justify their decision to let their children in front of screens by the idea that they learn English, colors, or animals. However, is it truly effective for a child to learn from electronic devices?
Multe mame se regăsesc în această poveste! Urania Cremene: „După ce naștem, ne mutăm din relația cu tatăl lui în relația cu micuțul. Rezultatul? Un copil dependent!” / FOTO: freepik.com @Stockbusters
Experta în parenting Urania Cremene împărtășește o poveste despre anxietatea și îngrijorările pe care le trăiesc multe mame.
Nume inedite pentru fetițe cu personalitate / FOTO: Freepik.com@zaffirogiulia11
Alegerea numelui unui bebeluș este prima mare decizie pe care o iau părinții cu privire la copii.  Iată câteva idei de nume pentru fetițe cu personalitate.
Fotografie de la Pixabay/ Pexels
Cu siguranță, dacă ai frați sau ești mamă a mai multor copii, știi între ei jocuri, certuri, confidențe și dragoste. Dar mai sunt lucruri pe care nu le știai despre ei. În acest articol vă vom dezvălui.
Salarii mai mari pentru profesori. De când se aplică mărirea / FOTO: freepik.com@stockking
Salariile cadrelor didactice urmează să fie mărite cu 7%.
De ce este nevoie de evaluare la clasa a II-a / FOTO: freepik.com
Elevii de clasa a II-a au susținut joi, 16 mai, proba la Matematică și Științe ale naturii din cadrul Evaluării Naționale. 

DC Media Group Audience
pixel